Pohádková neděle s filmem Ledová sezóna v Premiere Cinemas v Olomouci a Teplicích

premiere_cinemas_logo_redBoj s developery opět začíná.

Sluníčko se se hlásí stále více o slovo a rtuť na teploměru nezadržitelně stoupá. Než ale odstartuje parné léto, čeká na vás v multikině Premiere Cinemas v Olomouci a Teplicích v rámci Pohádkové neděle Ledová sezóna. V animáku spolu s ledním medvědem Normem navštívíte nejen severní pól, ale i rušné ulice New Yorku. Pro děti jsou již tradičně připraveny drobné dárky a tombola o pohádkové ceny.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Ledová sezóna

Kdy: 5. června 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pohadkova_nedele_premiere_cinemas_79

Oficiální synopse filmu Ledová sezóna:ledova_sezona_2016_plakat

V animované komedii Ledová sezóna se lední medvěd Norm vydává ze svého severního pólu do města, které nikdy nespí. Do New Yorku. V jeho týmu jsou tři nezničitelní arktičtí lumíci a společně musí zajistit svému zasněženému domovu klid od civilizace. A užít si taky trochu legrace, když už jsou jednou ve městě . . . slavný New York teď čeká opravdová Ledová sezóna.

Hlavním hrdinou dobrodružné podívané pro celou rodinu je lední medvěd Norm. Lední medvědi jsou obávané šelmy, mají obrovskou sílu, uplavou až 100km v kuse a mohou při své mohutnosti běžet až rychlostí 40 km v hodině. Na běžné medvědí normy ale Norm kašle, tuleně má rád jako kámoše a ke štěstí mu stačí hlavně dost zábavy a žádní otravní turisté na Arktidě. Teď se ale bláznivý projektant rozhodne postavit luxusní obchoďák a výletní apartmány přímo na jeho ledovém dvorku.

Režie: Trevor Wall

Premiera v ČR: 14. 1. 2016 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací