Předpremiérové projekce filmu Warcraft: První střet v Premiere Cinemas a dalších multikinech

cinema_city_cinestar_gac_pcKrálovství Azeroth a říše Draneor zkříží meče.

Dlouho očekávané filmové zpracování jedné z nejpopulárnějších her je konečně tu. Warcraft si zahrálo více než sto miliónů hráčů. Multikina napříč Českou republikou tento trhák nemohla nechat bez povšimnutí a připravila si pro nás celou řadu předpremiérových projekcí akčního dobrodružství Warcraft: První střet. Multikino Cinema City se zaměřilo na členy věrnostního programu. Naopak CineStar a Golden Apple Cinemas zvou všechny. Multikino Premire Cinemas cílí nejen na široké publikum, ale i na náročné diváky. V pražském Premiere Cinemas si totiž můžete Warcraft: První střet vychutnat v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS™.

Co: Předpremiéra filmu Warcraft: První střet

Kdy: 8. června 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Warcraft_Prvni_stret_pc


Co: Předpremiéra filmuWarcraft: První střet pro členy věrnostního clubu

Kdy: 8. června 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Warcraft_Prvni_stret_cc


Co: Předpremiéra filmu Warcraft: První střet

Kdy: 8. června 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

Warcraft_Prvni_stret_cs


Co: Předpremiéra filmu Warcraft: První střet

Kdy: 8. června 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GACWarcraft_Prvni_stret_gac

Synopse filmu Warcraft: První střet:warcraft_prvni stret_2016_plakat

Dva světy. Jeden osud.

Warcraft je fenoménem herního světa. Důkazem jeho nesmírné popularity může být více než sto miliónů hráčů, kteří si některou z verzí této hry zahráli. Převedení Warcraftu na filmové plátno bránily pouze technologické limity kinematografie. Tato omezení právě padla a velkolepé fantasy dobrodružství o bolestivém setkání dvou různých světů konečně přichází na filmové plátno.

Království Azeroth a říše Draneor se od sebe nemohou lišit víc. Azeroth je vzkvétající říše lidí, v níž moudře panuje král Llane (Dominic Cooper). Jeho vojsko vedené rytířem Lotharem (Travis Fimmel) a společenství mocných kouzelníků v čele s mágem Medivhem (Ben Foster) důsledně chrání mírumilovnou civilizaci. V Draenoru představuje život permanentní boj mezi znepřátelenými rasami Orků, jež spojí až neporazitelný nepřítel, nákaza, která v jejich zemi postupně ničí vše živé. Jejich vůdce Gul´dan vytvoří s pomocí temné magie portál, kterým můžou Orkové proniknout do jiného světa a ten si osídlit. Shodou okolností se jejich cílem stane právě Azeroth, jehož obyvatelé jsou ochotní bránit svou zemi do posledního muže, ostatně nic jiného jim ani nezbývá. Zdá se, že ničivý střet civilizací nelze zastavit, ti, kdo hledají náhradní řešení, přesto existují.

 

Hrají: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky,Daniel Wu

Režie: Duncan Jones

Premiera v ČR: 9. 6. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací