Soutěž o 2 vstupenky na projekci festivalu Severské kraťasy: Zachmuřené Dánsko

souteze_cerveny_koberec_bannerZachmuřené Dánsko nabízí rozmanitá dilemata i humor a nadsázku.

Od 8. do 16. června 2016 bude Komorní kino Evald v Praze hostit filmový festival Severské kraťasy, který divákům umožní zhlédnout na čtyřicet současných filmů z Dánska, Finska, Islandu, Norska a Švédska. Festival je rozdělen do pěti tematických sekcí věnovaných vždy jedné ze severských zemí. Hned první den festivalu (8. 6. 2016) na nás čeká Zachmuřené Dánsko. Krátké snímky se v tomto bloku zaobírají vztahy rodičů s dětmi, potýkají se s rozmanitými dilematy a nabídnou i notnou dávku humoru a nadsázky. Pokud chcete zhlédnout filmovou přehlídku až z Dánska, ale stále nemáte vstupenky, můžete si o ně zasoutěžit v naší aktuální soutěži, kterou vám přinášíme ve spolupráci se Skandinávský domem.

  • Výherce získá vstup pro dvě osoby na projekci festivalu Severské kraťasy: Zachmuřené Dánsko, která se uskuteční ve středu 8. června 2016 v 19:00 v kině Evald v Praze

severske_kratasy_zachmurene_dansko_bl_soutez

 

Soutěžní otázka zní:

„Z kolika krátkých snímků se skládá filmový blok festivalu Severské kraťasy: Zachmuřené Dánsko?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 5. 6. 2016 do 7. 6. 2016 do 18:00. Výherce bude kontaktován nejpozději do 8. 6. do 10:00.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte článek věnovaný festivalu Severské kraťasy.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Severské kraťasy: Zachmuřené Dánsko:Severske_kratasy_2016_banner

Syn svého otce

Jacob vyrostl v rodině, kde vládl násilný otec se sklony k alkoholismu. Celý život se proto snažil být jiný, lepší muž, než jakým byl jeho otec. Když si ale společně vyjedou na ryby, začne Jacobovi pomalu docházet, že se od něj ve skutečnosti příliš neliší.

Odpoledne

Mathias a Frederik jdou ze školy domů společně. Jsou dobří kamarádi. Jenže pro Mathiase je ve hře něco víc než jen přátelství. Je rozhodnutý, že zrovna tento den učiní onen rozhodující krok, který změní jejich vztah navždy. Ale odhodlá se k němu nakonec, nebo ho ochromí strach z Frederikovy reakce?

Borislav

Dcera rybáře přijíždí zpátky domů a nachází svého otce ve špatném stavu. Musí se vyrovnat s tím, že je její otec nemocný a že kdysi urostlý, silný rybář je teď křehký a zranitelný. Hořkosladký animovaný snímek vznikl jako studentská závěrečná práce na institutu Animation Workshop.

Zavřené oči

Žena se zoufale snaží utéct před skutečností, že její manžel je vážně nemocný. Poklidné ráno se dopisem z nemocnice mění v chaotickou změť vzpomínek na šťastnější chvíle a někdejší představy, tolik vzdálené od drsné reality. Nakonec je ale žena nucena si připustit nevyhnutelné a podívat se realitě do očí.

Trojúhelníky štěstí

Hanne a Carsten se snaží před vlezlými sousedy vzbuzovat dojem šťastného rodinného života. Dřív bývali jako kterákoli jiná rodina v jejich příměstské čtvrti, jenže finanční krize na ně dolehla drtivou silou. Jak ale v takové situaci zachovat iluzi dokonalé rodinky?

Temnota

V podzemí pod našima nohama prochází dlouhými, úzkými chodbičkami smrtka. Tmavé podzemní prostory s lidskými ostatky jsou spoře osvětlené svíčkami. A když svíčka dohoří, někdo zemře. To se pak smrtka protáhne štěrbinami v podlaze mezi nás a zemřelého si odnese s sebou.

Kořist

Cecilie slaví narozeniny na chalupě a na oslavu pozve kamarádku Marii i s jejím novým přítelem Joakimem. Počasí, chalupa, zahrada a prostřený stůl, všechno se zdá být idylické. Jenže Joakim si v kufru nepřivezl jen oblečení.

Rozhněvaný muž

Neprůbojný Lars je zvyklý všem ustupovat. Jednoho dne se však rozhodne následovat rady, které si vyslechne ze staré kazety s kurzem svépomoci, a unese vlastního otce na vyjížďku autem. Na společné cestě potkávají rázné ženy i samozvaného guru. Jejich vzájemný vztah byl vždy napjatý, dokáže na tom ale něco změnit tahle bláznivá cesta?

Sága o Biornovi

Starý viking Biorn je pevně odhodlán dostat se po smrti do Valhally, Síně padlých, kde si bude moct užívat posmrtného života plného nezřízených pitek a nekonečného hýření. Vstup do Valhally je ovšem podmíněn hrdinskou smrtí v boji. A Biorn postupně zjišťuje, že umřít v boji není tak snadné, jak by se mohlo zdát.

Pravidla soutěže s Severské kraťasy: Zachmuřené Dánsko:

1. Soutěž probíhá v období od 5. 6. 2016 do 7. 6. 2016 do 18:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnoval Skandinávský dům.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 8. 6. 2016 do 10:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů Skandinávskému domu.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 5. 6. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací