Warcraft: První střet kostýmová projekce a doprovodný program v multikině Premiere Cinemas Praha

premiere_cinemas_logo_redHerní legenda Warcraft, prostorový zvuk DOLBY ATMOS™ a na 500 fanoušků v kostýmech.

Akční dobrodružství Warcraft: První střet natočené na motivy legendární počítačové hry konečně míří do našich kin. Království Azeroth a říše Draneor se střetnou na ostří nože na obřím plátně. Jak tento svár dopadne, se dozvíme již za pár dnů. Multikino Premiere Cinemas pro všechny fanoušky připravilo nejen řadu předpremiérových projekcí, ale i speciální fanouškovskou premiéru. Ve spolupráci s OC Park Hostivař, Kino v Kostýmech a Blizzfan bude v pátek 10. června 2016 ve 14:00 zahájena v multikině Premiere Cinemas Praha Park Hostivař speciální akce, která nabídne všem herním a filmovým nadšencům bohatý doprovodný program, workshopy, prodej upomínkových předmětů s herní tématikou, soutěže o hodnotné ceny, Hearthstone fotokoutek a další. Od 19:00 hodin postupně odstartuje série jedinečných projekcí určených jak pro příznivce Horde, tak Alliance. Projekce v sále plném kostýmovaných fanoušků je naplánovaná na 21:00.  Aby byl zážitek z filmu co nejlepší, promítání proběhne v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS™. Každý, kdo si zakoupí lístek, bude automaticky zařazen do slosování o hodnotné ceny.

Co: Warcraft: První střet kostýmová projekce a doprovodný program

Kdy: 10. června 2016

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Podrobnosti naleznete zde: Warcraft a FB

Warcraft_Prvni_stret_blizzfan

Synopse filmu Warcraft: První střet:warcraft_prvni stret_2016_plakat

Dva světy. Jeden osud.

Warcraft je fenoménem herního světa. Důkazem jeho nesmírné popularity může být více než sto miliónů hráčů, kteří si některou z verzí této hry zahráli. Převedení Warcraftu na filmové plátno bránily pouze technologické limity kinematografie. Tato omezení právě padla a velkolepé fantasy dobrodružství o bolestivém setkání dvou různých světů konečně přichází na filmové plátno.

Hrají: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky,Daniel Wu

Režie: Duncan Jones

Premiera v ČR: 9. 6. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací