Soutěž o 2 vstupenky na projekci festivalu Severské kraťasy: (Ne)všední Island

souteze_cerveny_koberec_banner(Ne)všední Island nás zavede do pustiny i do městského prostředí.

A jedeme dál. Filmový festival Severské kraťasy, který se od 8. do 16. června 2016 koná v Komorním kině Evald v Praze, nás již seznámil s filmografií z Dánka a Norska. Po krátké víkendové pauze nás čekají další tři výlety po severských zemích. Hned v úterý 14. června 2016  se vydáme na návštěvu (Ne)všedního Islandu, který nám nabídne projekce devíti kraťasů, a to Poslední farma, Zkažená mládež, Krev a mléko, Když kočka není doma, Chcete změnit svůj život?, Maličká pomoc, Velrybí fjord, Dech a Bazén. Šestadevadesátiminutový blok nám umožní nahlédnout do běžného života ostrovanů, zavede nás do nitra pustiny i do městského prostředí. Ve spolupráci se Skandinávský domem vám přinášíme soutěž o dva lístky na úterní islandskou přehlídku.

  • Výherce získá vstup pro dvě osoby na projekci festivalu Severské kraťasy: (Ne)všední Island, která se uskuteční v úterý 14. června 2016 v 19:00 v kině Evald v Praze

severske_kratasy_nevsedni_island_bl_soutez

Soutěžní otázka zní:

„Který z islandských krátkometrážních filmů z bloku (Ne)všední Island se stal vítězem soutěže o nejlepší krátkometrážní, maximálně jednominutový film na Mezinárodním filmovém festivalu v Reykjavíku (RIFF)?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 10. 6. 2016 do 13. 6. 2016 do 21:00. Výherce bude kontaktován nejpozději do 14. 6. do 10:00.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte informace o jednotlivých filmech na této stránce.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Severské kraťasy: (Ne)všední Island:Severske_kratasy_2016_banner

Poslední farma

Farmář Hrafn obědvá, jeho žena Gróa si dává šlofíka. Zvoní telefon. Volá dcera Lilja, která je má po víkendu oba odvézt do domova důchodců. Hrafn ale potřebuje ještě leccos zařídit a prosí dceru, aby rozhodně nejezdila dřív než v pondělí.

Zkažená mládež

Desetiletou Guðrún si nečekaně zavolají do ředitelny, kde se dozví, že její džíp shořel. Rozbíhá se podivné vyšetřování a z Guðrún se zčistajasna stává hlavní podezřelá.

Krev a mléko

Otec se synem společně hospodaří na mléčné farmě, ale příliš v lásce se nemají. Jednoho dne se v kravíně přihodí menší nehoda, která rozbouří dlouho potlačované city.

Když kočka není doma

… stará myš má pré. Kdykoli pedantská dcera odejde do práce, její zdánlivě nepříliš aktivní matka se promění v náruživou tanečnici. Hřejivý film o lidské důstojnosti, snech a soužití dvou generací ve stísněném městském bytě.

Chcete změnit svůj život?

Jednotvárný život osamělého staršího muže naruší záhadný telefonát slibující velkou změnu.

Maličká pomoc

Děti vědí víc, než si myslíme. Vědí, v jakých situacích je možné věci zlepšit. V den svých čtvrtých narozenin vstane dívenka o něco dříve než ostatní v domě a spolu s kamarádem vyráží na dobrodružnou výpravu. Aby byly věci lepší.

Velrybí fjord

Život na osamělé farmě na jihozápadě Islandu není nic pro slabé povahy. Své o tom vědí i dva dospívající bratři, Arnar a Ivar. Zatímco starší z nich hledá únikovou cestu, mladší se ho pokouší zachránit. Kromě úspěchu v Cannes film jen během loňského roku posbíral neuvěřitelných 27 mezinárodních ocenění.

Dech

Nádech… výdech… nádech… výdech… Úplně obyčejní lidé a jejich příběhy v jedné minutě. Vítěz soutěže o nejlepší krátkometrážní, maximálně jednominutový film na Mezinárodním filmovém festivalu v Reykjavíku (RIFF).

Bazén

Zdá se, že podivínský starý mládenec nemá na práci nic jiného než se povalovat v horké vodě, dívat se na zprávy a chodit brzo spát. Je vlezlý, dogmatický a nechápe, jak mohou všichni pořád dělat tak strašné chyby.

Pravidla soutěže s Severské kraťasy: (Ne)všední Island:

1. Soutěž probíhá v období od 10. 6. 2016 do 13. 6. 2016 do 21:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnoval Skandinávský dům.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14. 6. 2016 do 10:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů Skandinávskému domu.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 10. 6. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací