Teaser k filmu Pohádky pro Emu s Aňou Geislerovou a Ondřejem Vetchým

pohadky_pro_emu_plakat_obr„Já jsem Ema Pošpíšilová a je mi osm let.“
 
 
 
Letos na podzim se budou v našich kinech vyprávět pohádky, přesněji řečeno Pohádky pro Emu. Nová romantická komedie Rudolfa Havlíka nás seznámí s Petrem Millerem (Ondřej Vetchý), který se jednoho dne dozví, že je otcem osmileté Emy. Musí se proto vydat z Londýna do Prahy a stát se nejen zodpovědným rodičem malé holčičky, ale přesvědčit o tom i sociálku a to nebude vůbec jednoduché. I přesto, že Petr přestal věřit na lásku, rozhodne se pro Emu najít maminku.

„Chtěli jsme laskavý, milý příběh, který pohladí, dojme a dá naději, chtěli jsme film o tom, že vás mohou potkat skvělé věci, i když to na počátku vypadá jako největší malér v životě a jsme rádi, že se to s Pohádkami po Emu podařilo,“ prozrazuje producentka Dana Voláková.

Kromě ústřední dvojice Ondřej Vetchý a Aňa Geislerová ve snímku dále uvidíme Vilmu Cibulkovou, Annu Polívkovou, Marka Taclíka, Jiřího Dvořáka, Oldřicha Vlacha, Janu Bernáškovou a další. Dětskou hrdinku ztvárnila Ema Švábenská.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 3. listopadu 2016.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací