Speciální dětské projekce animáku Hledá se Dory v multikinech

premiere_cinemas_cinestar_logo V neděli na nás čeká podmořské dobrodružství.

V neděli 19. června 2016 opět proběhne velké podmořské hledání. Do kin totiž přichází volné pokračování animáku Hledá se Nemo s názvem Hledá se Dory. Zapomnětlivá modrá rybka Dory si vzpomene, že někde ztratila rodiče a vydá se je spolu s kamarády Nemem a Marlinem hledat. Animované dobrodružství je sice již v kinech, ale multikina Premiere Cinemas a CineStar si pro všechny kluky a holky připravila speciální dětské projekce s doprovodným programem. V moderním multikině Premiere Cinemas samozřejmě nebude chybět oblíbená tombola o pohádkové dárky a fotoaparát Instax od společnosti Fujifilm.

Co: Pohádková neděle s projekcí animáku Hledá se Dory

Kdy: 19. června 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

hleda_se_dory_pc


Co: Dětská neděle s projekcí animáku Hledá se Dory

Kdy: 19. června 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

hleda_se_dory_cs

hleda_se_dory_2016_plakat2Synopse filmu Hledá se Dory:

V animovaném filmu od studií Disney•Pixar „Hledá se Dory“se na stříbrná plátna vrací oblíbená modrá rybka Dory, která si spokojeně žije na korálovém útesu s Nemem a Marlinem. Pak si ale Dory z ničeho nic vzpomene, že kdysi a kdesi ztratila své rodiče. Společně s Marlinem a Nemem se vydá na strhující dobrodružství napříč oceánem, až do prestižního Mořského akvária v Kalifornii, kde se léčí nemocní mořští živočichové.

Při hledání maminky a tatínka potkává Dory tři svérázné obyvatele Mořského akvária: První je Hank, nerudný chobotničák, který úspěšně uniká zřízencům; druhý je Bailey, samec běluhy, který sám sebe přesvědčil, že mu nefunguje echolokace, a třetí je krátkozraká ryba jménem Naděje. Při prohledávání moderního akvária dojde Dory se svými kamarády k poznání, že své blízké máme nejraději kvůli jejich nedostatkům, a že to nejdůležitější na světě je přátelství a rodina.

Režie: Andrew Stanton, Angus MacLane

Premiéra v ČR: 16. 6. 2016 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací