Na slavnostní premiéře Hledá se Dory byl slyšet hlas hlavní hrdinky

hleda_se_dory_2016_plakat2Zaplavat si do kina s Dory přišli Ježková, Decastelo, Doležalová, Munzarová i Korec.

Do kin připlulo nové animované podmořské dobrodružství plné barevných a zábavných postaviček Hledá se Dory. Staré známé kamarády jako je Nemo, jeho otec Marlin a samozřejmě Dory doplní nováčci chobotničák Hank, samec běluhy Bailey či krátkozraká ryba Naděje. Jestli se této nesourodé skupince podaří najít ztracené rodiče Dory, se na vlastní oči přišly přesvědčit i známé osobnosti.

Slavnostní premiéru, která byla plná dětského nadšení, si nenechaly ujít slavné maminky Jitka Ježková, Eva Decastelo, Klára Doležalová a Bára Munzarová se svými potomky. Poslední jmenovaná česká herečka navíc propůjčila svůj hlas dospělé rybičce Dory. Dámskou přesilovku alespoň trochu vyrovnával tatínek Vlasta Korec. Kromě projekce animované pohádky se kluci a holky radovali z tematických omalovánek.

Jak to na slavnostní premiéře Hledá se Dory v multikině CineStar Černý Most vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací