Opera Werther živě v multikině Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_logo_redPříběh mladého básníka v podání umělců z Royal Opera House v Londýně.

Dopřejte si nezapomenutelný kulturní zážitek v multikině Premiere Cinemas v Olomouci. Živé přenosy z předních evropských operních síní si tu můžete vychutnat s HD rozlišením obrazu a pětikanálovým DOLBY zvukem. V pondělí 27. června 2016 se v rámci cyklu Opera živě! promítá Massenetova opera Werther až z Royal Opera House v Londýně.

Co: Werther – Opěra živě!

Kdy: 27. června 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Werther_pc

Synopse Werther: Werther_plakat

Příběh Massenetovy opery je založený na Goetheho románu Utrpení mladého Werthera. Autor v ní vypráví příběh mladého básníka, beznadějně zamilovaného do Charlotty, která je ale zavázána jinému muži. Hudba této překrásné francouzské opery je plná lyrické krásy, vášně a emocí. Werther je často považován za malý operní zázrak a Massenetovo nejlepší dílo. V Royal Opera House ho diriguje sám umělecký ředitel Antonio Pappano, a to v režii Benoîta Jacquota. V hlavní roli se představí italský tenor Vittorio Grigolo a po jeho boku vystoupí Joyce DiDonato jako Charlotta.

Režie: Benoît Jacquot

Dirigent: Antonio Pappano

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací