XIV. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů přivítá Kláru Kolouchovou a Pavola Rajtára

MFOF_2016_obrV programu nalezneme i dvě světové premiéry.
 
 
 
Přípravy na 14. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů jsou v plném proudu a porota má mnoho práce vybrat ze 115 filmových přihlášek z jednadvaceti zemí světa ten nejlepší materiál. Do týmu se tento rok přidal i režisér a producent Ludvík Klega. „Paleta filmů je opět velmi pestrá. Každý si přijde na své,“ svěřil se ředitel Mezinárodního festivalu outdoorových filmů Jiří Kráčalík.

MFOF, jenž je držitelem značky EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), se letos uskuteční od 7. října do 10. prosince 2016 ve více než 40 městech České a Slovenské republiky. Před námi je sice ještě celé léto, ale již teď se můžeme těšit na dvě světové premiéry, a to na nový film Tomáše Galáska The Elements o třech extrémních sportech a třech neobyčejných lidech představujících tři živly. Druhým je Roadtrip movie Tomáše Krause ze zimních X-Games v Aspenu 2016 s olympijskou šampionkou ve Snowboardcrossu Evou Samkovou zachycující částečně i zákulisí a podporu teamu.

Hlavním hostem XIV. ročníku MFOF se stala Klára Kolouchová (Poláčková), která jako první Češka zdolala v roce 2007 himálajský Mount Everest. V současnosti se snaží svůj seznam úspěchů rozšířit o výstup k vrcholu jedné z nejnebezpečnějších hor světa K2. Festival podpoří i čestný host, legendární horský vůdce Pavol Rajtár.
 
Co: 14. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kde: více než 40 měst v České a Slovenské republice

Kdy: 7. října – 10. prosince 2016

Podrobnosti: MFOF
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací