Wonder Woman a Justice League trailery z Comic-Conu

BvS_obr_wonder_woman_gal_gadotJe na čase dát dohromady tým, nepřátele přicházejí.

Warner Bros si pro nás dnes připravil opravdovou chuťovku. Na právě probíhajícím Comic-Conu v americkém San Diegu vypustili do světa hned dva první trailery ke své rozjeté komiksové sérii. Wonder Woman se do našich kin dostane v létě 2017, ale na prvním traileru si ji můžeme prohlédnout v plné parádě již nyní. Amazonská princezna opouští svůj domov a vydává se do světa, aby se stala nejslavnější bojovnicí. Justice League přijde dokonce až v listopadu 2017. V prvním traileru Batman (Ben Affleck) a Wonder Woman (Gal Gadot) dávají dohromady tým – Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) a Cyborg (Ray Fisher) se budou muset spojit, aby zabránili blížícímu se nebezpečí. Oproti traileru na Wonder Woman, který je poměrně vážný, se zde nejednou zasmějeme.

Premiéra Wonder Woman je v českých kinech naplánovaná na 1. června 2017, Justice League potom bude následovat 16. listopadu 2017.

Justice League Comic-Con trailer

 
 

Wonder Woman Comic-Con trailer

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací