Comic-Con: Trailery Kong: Ostrov lebek, Král Artuš: Legenda o meči

kong_ostrov_lebek_2017_first_posterKong a King nám budou vyprávět trochu jiné příběhy, než jsme zvykli.

Předělávka Kong: Ostrov lebek (Kong: Skull Island), která je zasazena do 70. let minulého století, nás seznámí s tak trochu jiným King Kongem. 11 let po remaku od Petera Jacksona, se režisér Jordan Vogt-Roberts pokusí oživit tuto slavnou postavu. Tým průzkumníků, kteří se vydávají hluboko do neprozkoumaných teritorii, se ocitnou v říší mytického Konga, jenž však tentokrát dostal přímo obrovské rozměry. V hlavních rolích se představují Tom Hiddleston a Brie Larson, v dalšíh potom Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly nebo Toby Kebbell.

Nový náhled na známou tématiku poskytne i Král Artuš: Legenda o meči (King Arthur: Legend of the Sword), za kterým stojí Guy Ritchie. Charlie Hunnam se představí jako Arthur, který se postaví svému tyranskému strýci (Jude Law). V nové adaptaci o slavném meči nás čeká hutná dávka soubojů, magie a obrovského mamuta.

Kong: Ostrov lebek má premiéru v našich kinech 9. března 2017 a Král Artuš: Legenda o meči 23. března 2017.

 

Trailer Kong: Ostrov lebek

 
 

Trailer Král Artuš: Legenda o meči

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací