Na XIV. MFOF budeme moci zhlédnout osmadevadesát snímků z jednadvaceti zemí světa

MFOF_2016_obr

Kmen Suri, paralympijské hry v Soči, druhý nejvyšší vrchol planety K2…

Že se budeme moci na 14. Mezinárodním festivalu outdoorových filmů setkat s Klárou Kolouchovou, která jako první Češka žijící u nás zdolala himálajský Mount Everest, již bezesporu víte. K dalším hostům patří i legendární horský vůdce Pavol Rajtár. Ten si pro nás připravil besedu s čtyřiceti minutovým filmem z nedávné historie.

Všichni napjatě očekáváme, jaká na nás čeká filmová nadílka. Odborná porota MFOF se probrala všemi přihlášenými díly a vybrala pro nás devadesát osm snímků z jednadvaceti zemí světa. Profily všech 95 soutěžních a 3 nesoutěžních filmů již nyní naleznete na webu festivalu. Těšit se můžeme například na dokument The Elements českého režiséra Tomáše Galáska, ruský Spirit in Motion o paralympijských hrách v Soči, 54 minut dlouhý film K2 and the Invisible Footmen přibližující vážnou situaci domorodých nosičů na druhém nejvyšším vrcholu planety, vyprávění Pavola Barabáše o kmenu Suri a mnoho dalších.

Co: 14. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kde: více než 40 měst v České a Slovenské republice

Kdy: 7. října – 10. prosince 2016

Podrobnosti: MFOF

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací