Hlasujte a udělte Filmové ceny Červeného koberce 2011

[singlepic id=1640 w=120 h=120 float=left] Udělte Filmové ceny Červeného koberce vašim favoritům a vyhrajte filmovou cenu.

 

Už je to tady. Historicky první ročník Filmových cen Červeného koberce je zahájen. V předchozím týdnu jsme postupně nominovali adepty, kteří se budou ucházet o vaši přízeň v kategoriích Plakát, Trailer, 3D film, Český film a Film. Hlasovat pro vašeho oblíbence můžete prostřednictvím formuláře umístěného níže.

Nominovaní adepti jsou seřazeni dle abecedy a vašim úkolem je vybrat vždy tři v dané kategorii na první místo (3 body), druhé místo (2 body) a třetí místo (1 bod). Poté vyplníte několik informací o vás, abychom věděli, jak vás v případě výhry kontaktovat.

A jak budeme soutěžit? Pro každou kategorii z těch z vás, kteří dali alespoň jeden bod vítěznému snímku v dané kategorii, vylosujeme výherce, kterého odměníme filmem na DVD. Celkem tedy odměníme pět hlasujících. Výhrou bude DVD film 2012. Pro jednoho z vás ovšem máme nachystanou speciální cenu. Ze všech platných hlasování totiž vylosujeme jednoho výherce Blu-ray přehrávače. To už stojí zato poslat hlas svým filmovým favoritům!

Hlasování:

Od 25.12.2011 do 31.1.2012

Výhry:

1 x Blu-ray přehrávač LG BD650 s přehráváním z USB

5 x DVD film 2012

[singlepic id=1639 w=320 h=240 float=center] [singlepic id=1638 w=320 h=240 float=center]

 

Nominace:

Film roku 2011   Český film roku 2011   3D Film roku 2011   Trailer roku 2011   Plakát roku 2011 

 

Anketa Filmové ceny Červeného kobere za rok 2011:

[Hlasování bylo ukončeno]

 


Pravidla ankety a soutěže o ceny:

1 . Soutěž probíhá v období od 25.12.2011 do 31.1.2012 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz. Výsledky hlasování budou zveřejněny během měsíce února.

2. Čtenáři hlasují pro tři filmy kdy určují film na 1., 2. a 3. místě. Každému filmu bude přiřazen následující počet bodů – první místo 3 body, druhé místo 2 body, třetí místo 1 bod, filmy pro které se nehlasovalo 0 bodů. Pořadí filmů v dané kategorii urči celkový součet bodů z došlých hlasování.

3. Každý uživatel se může zúčastnit hlasování i soutěže o hodnotné ceny pouze jednou. Jako platné bude počítáno vždy pouze první příchozí hlasování.  Za platné hlasování je považováno takové, které dá alespoň jeden bod některému filmu v jedné z kategorii. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech platných hlasování bude za každou kategorii vylosován výherce, který dal alespoň jeden bod filmu, který vyhraje celkové hlasování v losované kategorii. Celkem bude tedy vylosováno pět cen v podobě DVD filmu. Ze všech došlých platných hlasování bude potom vylosován vítěz hlavní ceny. V rámci fair play může jeden soutěžící vyhrat pouze jedno dvd s filmem, je však i nadále v soutěži o hlavní cenu.

5. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání novinek na e-mail).

6. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

7. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého hlasování přišlo. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění výsledků hlasování). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí výherce nárok na výhru. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo osobním převzetí. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

 9. Odesláním hlasování Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaný hlasovací formulář ve správném tvaru či nikoliv.

10. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 25.12.2011

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací