Slavnostní premiéru Sebevražedného oddílu v IMAXu si nenechal ujít ani Joker s Harley Quinn

sebevrazedny_oddil_2016_plakat_mainMonika Leová se přestrojila za Katanu.

Ve čtvrtek 4. srpna 2016 do českých kin oficiálně vstoupila parta plná cool padouchů. Ano, řeč je samozřejmě o Sebevražedném oddílu neboli Suicide Squad. Akční fantasy dobrodružství se neobešlo bez slavnostní premiéry v IMAXu. Pokud jste v úterý navštívili pražské multikino, bezesporu vaší pozornosti neunikli návštěvníci, kteří se inspirovali bláznivým stylem komiksové partičky. Vlasy obarvené na zeleno či jiný pastelový odstín byl nedílnou součástí outfitů fanoušků nyní i filmových antihrdinů. Speciální promítání si nenechali ujít ani Joker s Harley Quinn. A nutno podotknout, že „Joker“ si dal s přípravou kostýmu opravdu práci.

Pozadu nezůstali ani pozvaní VIP hosté. Například hříva Kristyny Poliček byla nepřehlédnutelná. Nezklamala ani oblíbená moderátorka Monika Leová, která na podobné akce přichází vždy v tematickém modelu. Tentokrát se stylizovala do Katany, která to umí pekelně dobře se samurajským mečem. Pozvání přijala i její kamarádka a kolegyně Gabriela Lašková (Kratochvílová) s manželem. Dále dorazil například Ján Bendík, Kateřina Klausová, Andrea Kalivodová, Michaela Nosková a mnozí další.

Jak to na premiéře Sebevražedného oddílu vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací