Filmové události #33/16:Toma čeká dlouhý let, Aquaman má nepřítele, Robin cestuje do budoucnosti

muz_z_oceli_poster_sNic není na světě jisté…
 
 
Jak uvidíte v dnešních událostech, proměnit se v krátké době mohou nejen data premiér, ale často i názvy filmů. Někdy dokonce obojí, jak to dokazuje například nový snímek s Tomem Cruisem. Ale kdo by se zajímal o něj… Pojďme radši zkoumat budoucnost Supermana, Aquamana, Robina Hooda nebo… Zvědavého George?
 

 
Cruisovo dobrodružství, v Americe vyrobené

Mena, drama s Tomem Cruisem, ponese nakonec název American Made a místo 6. ledna 2017 se objeví až 29. září téhož roku. Cruise hraje agenta CIA, zapleteného do obchodu s drogami ve Střední Americe.


Zemřel Kenny Baker (24 8. 1934 – 13. 8. 2016)

V jedenaosmdesáti letech se odebral na věčnost liliputánský herec Kenny Baker. Známý byl především rolí droida R2-D2 z obou původních trilogií Star Wars. V Epizodě VII: Síla se probouzí jej však již nahradil Jimmy Vee. Sám Baker nicméně za svou nejoblíbenější postavu označoval trpaslíka Fidgita ze Zloděje času. Dále se objevil například v Amadeovi, Sloním muži, Willow nebo Labyrintu.


Mizerové se schovávají

Akční komedie Mizerové 3 ponese přinejmenším v originále pozměněný titul – Bad Boys for Life. Především bylo posunuto její datum premiéry z 2. června 2017 na 12. ledna 2018.


Dvě slavice mezi nacisty

Režisérka Michelle MacLaren natočí snímek podle románu The Nightingale od spisovatelky Kristin Hannah. Děj vypráví o dvou sestrách, nucených po svém přežívat v nacisty okupované Francii.


Hanovi černí parťáci

Spin-off ze světa Star Wars o mladém Hanu Solovi hledá jednoho – možná i dva – herce tmavé barvy pleti. Jeden z nich by si měl zahrát mladého Landa Calrissiana, v původní trilogii představovaného Billym Dee Williamsem. Zprávy naznačují, že nejžádanějším kandidátem na roli je Donald Glover (Vzkříšení démona, Marťan). Neověřené drby též mluví o černé ženě, což by naznačovalo přítomnost Sany Starros z nedávných marvelovských komiksů. Sana v nich vystupovala jako bývalá Hanova partnerka ve zločinu, která se nejednou vydávala za jeho manželku.


Captain Marvel prodává jednorožce

Herečka Brie Larson nejenže vstoupí do podvědomí fanoušků superhrdinů jako Captain Marvel (viz Filmové události #32/16), ale navíc je připravena na režijní debut. Její Unicorn Store zachytí ženu, jež se nastěhuje zpět ke svým rodičům a dočká se pozvání do obchodu, který ji přinutí k zamyšlení, co vlastně znamená dospět.


Tvrzení ocelového muže

Superman sice po svém posledním vystoupení zemřel, ale jeho návrat by teď neočekával pouze prosťáček bez znalosti komiksové logiky. Kromě dobrodružství v Justice League na něj čeká oficiálně potvrzený Muž z oceli 2.


Rejnok proti Atlanťanovi

Jiný superhrdina z DC se mezitím dozvěděl jméno svého oponenta. Aquaman (Jason Momoa) bude údajně bojovat s Black Mantou. Černý rejnok v komiksech býval uneseným a zneužívaným chlapcem, jehož Aquaman zklamal, když jej nepřišel zachránit.


Mise na Marsu se protahuje

Sci-fi film Life o výpravě na Mars, popisovaný někdy jako „Vetřelec smíchaný s Deseti malými černoušky“ uvidíme o dva měsíce později. Místo 24. března 2017 se v kinech objeví 26. května 2017.


Robin Hood příštích generací

Dokážete si představit Robina Hooda a jeho družinu ve scifistickém světě dystopického Londýna? Patrně ne, ovšem právě takové dílo dává dohromady scénárista a autor komiksů Tony Lee. Před několika dny pro něj navíc získal režiséra v osobě Hasrafa „HaZe“ Dululla, slavného experta na zvláštní efekty. Ten v současnosti dodělává svůj debut The Void.


Zvědavý George a Zkušený Andrew

Populární postava opice Zvědavého George získala pro svůj další film režiséra Andrewa Adamsona, tvůrce prvních dvou Shreků i Letopisů Narnie. Podobně jako příběh o medvídku Paddingtonovi líčí i knihy se Zvědavým Georgem výpravu volně žijícího zvířátka do středu civilizace. A stejně jako v případě nedávného snímku si užijeme pěkné CGI figurky mezi živými herci…
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací