Filmové události #34/16: Gaga je opět hvězda, Jesus je velký, Záhady přibývají

big_lebowski_posterNěkdo je tu vrah!
 
 
Povoláváme velké detektivy! V Orient expresu se stane vražda, Hasbro uspořádá celosvětové vyšetřování a pachatele možná nakonec odhalí Pokémoni. Možná k tomu navíc najdou ztracenou Jane Fosterovou z Thora a Mary Jane Watsonovou (potomkyni legendárního doktora) ze Spider-Mana. Odměnou pro ně budiž představení Lady Gagy a hispánského Ježíše.
 

 
Zrodila se Gaga

Remake dramatu/muzikálu Zrodila se hvězda je konečně oficiálně ve výrobě. Začínající herečku se sny o slávě v něm bude představovat samotná Lady Gaga a pomocné rámě jí jako zkrachovalec za zenitem nabídne Bradley Cooper, jinak také režisér celého projektu.


Big Jesus

John Turturro natočí na vlastní pěst spin-off ke klasice bratří Coenů Big Lebowski. Příběh se má soustředit na jeho postavu Jesuse Quintanu. Tento zlodějíček a jeho „kolega“ Petey (Bobby Cannavale) spolu mají soutěžit o první poskytnutí orgasmu ženě (Audrey Tautou) zapletené do jejich plánů. Další dámskou roli získala Susan Sarandon.


Jeden velký černoušek

Afroamerický herec Leslie Odom Jr. jedná o obsazení do chystaného zpracování detektivní klasiky Vražda v Orient expresu pod režisérskou taktovkou Kennetha Branagha.


Stopa vede do Hasbra

Společnost Hasbro chce nově zfilmovat svou detektivní deskovou hru Clue (Stopa). Vyšetřování probíhalo v jejím stylu na plátně již roku 1985, kdy bylo zakončeno třemi různými vyústěními. Můžeme se těšit na celosvětovou záhadu s prvky akčního dobrodružství.


Apokalypsa v Animákově?

Seth Rogen by rád pokračoval v trendu vytyčeném svým mládeži nepřístupným animákem Buchty a klobásy. Nejenže plánuje poslat mluvící jídlo do druhého dílu, zároveň chce pro čistě dospělé publikum zpracovat víc animovaných námětů. Uvažuje také o kombinaci kreslených objektů s hraným prostředím ve stylu Falešné hry s králíkem Rogerem.


Thorova bejvalka nepočítá s návratem

Natalie Portman se dle vlastních slov pravděpodobně již neobjeví v budoucích marvelovských snímcích. Herečka ztělesnila dvakrát vědkyni Jane Fosterovou, lásku Thora (Chris Hemsworth), ovšem v jeho třetím dobrodružství úlohu hlavní ženy zřejmě převezme Valkýra (Tessa Thompson).


Mary-Jane změnila barvu?

Spider-Man se oproti tomu starých partnerek zbavuje těžko, pokud je tedy zrovna nezabije superpadouch. V nadcházejícím snímku Spider-Man: Homecoming byla do role jeho milé nedávno obsazena snědá kráska Zendaya (viz Filmové události #11/16) a tehdy jsme slyšeli, že se postava má jmenovat Michelle. Nyní ji ovšem někteří označují za novu Mary Jane Watsonovou. Rusovlasou krásku v původní trilogii ztělesnila Kirsten Dunst, ve filmech Marca Webba se měla objevit v podání Shailene Woodley, avšak její scéna byla nakonec vystřižena.


Blade Jared

Jared Leto (Klub poslední naděje, Sebevražedný oddíl) se objeví i v pokračování legendární sci-fi Blade Runner. Nevíme, jestli bude replikant, ale většinu z nich odhalí jednoduchý test…


Kanibalové vs. zombíci?

20th Century Fox si už teď zajistil práva na knihu, jež vyjde teprve za dva roky. Spisovatelka Alma Katsu se v románu The Hunger vrací k neslavné výpravě osadníků pod vedením George Donnera a Jamese F. Reeda z roku 1846. Krutá cesta donutila cestovatele ke kanibalismu. Kniha si na ně ovšem připravila zvrat ve stylu seriálu se zombíky Živí mrtví…


Autoři detektivních Pokémonů

Pokémon částečně sdílejí osud s marvelovskými superhrdiny. Film podle videohry Great Detective Pikachu nejspíš opatří scénářem Nicole Perlman (Strážci Galaxie) a Alex Hirsch (tv seriál Městečko záhad).
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací