Na Slavnostní premiéru Troškových Strašidel přišla i několikanásobná zlatá slavice

strasidla_plakatHejkalové, vodníci, víly, čarodějnice i lidské bytosti se nenechali ujít speciální pohádkovou projekci.

 

K létu bezesporu patří komedie a pohádky režiséra Zdeňka Trošky. V kinech se právě teď promítá jeho nejnovější projekt, rodinná komedie Strašidla, ve kterých se střetne svět pohádkových bytostí s tím lidským. Ani hejkalové, čarodějnice a víly neuniknou lidským zákonům a pravidlům, a musí si začít vydělávat na živobytí. Režisér Zdeňek Troška prozradil, že komedie inspirovaná filmy, jako je Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách vznikla na základě scénáře Jiřího Kose. Ve snímku se představí nespočet oblíbených herců, jako jsou Bronislav Kotiš, Tereza Kostková, Jiří Dvořák, Vladimír Polívka, Carmen Mayerová, Sara Sandeva, Tereza Bebarová, Matěj Hádek, Anna Polívková, Petr Nárožný, Václav Postránecký, Petr Šimčák, Petr Čtvrtníček či Aleš Háma.

Mnozí ze jmenovaných si nenechali ujít ani slavnostní premiéru v multikině CineStar Anděl. V herecké delegaci jste mohli zahlédnout Matěje Hádka, Terezu Bebarovou, Aleše Hámu, Terezu Kostkovou, Jiřího Dvořáka, Bronislava Kotiše, Saru Sandevu, Nelly Řehořovou či Janu Bernáškovou. Podpořit režiséra přišla i několikanásobná zlatá slavice Lucie Bílá, která prozradila, že by si velice ráda spolupráci se Zdeňkem Troškou zopakovala. Vidět jsme ji mohli například v sérii Babovřesky či pohádce Princezna ze mlejna.

Jak to na pohádkové slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnouti ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací