Premiéra filmu Ben-Hur přilákala herečku, zpěváka, spisovatelku i generální ředitelku

ben_hur_2016_plakatLetní teploty a VIP hosté doprovodili Ben-Hura na cestě do českých kin.

 

Jedenáctioscarová legenda Ben Hur z roku 1959 se dočkala nového zpracování s Jackem Hustonem a Tobym Kebbellem v hlavních rolích. Judah Ben-Hur a jeho adoptivní bratr Messala si opět vyřizují účty ve stínu amfiteátru v závodech čtyřspřeží. Dobové kostýmy, písek odlétající od koňských kopyt a souboj lásky, víry i zrady můžeme od 25. srpna sledovat nejen v běžných kinech, ale i sále IMAX, který byl vybrán pro slavnostní premiéru historického dramatu.

Speciální projekce filmu Ben-Hur (2016) se těšila hojnému zájmu diváků, kteří s popcornem v ruce zaplnili kinosál téměř do posledního místa. Pozvání přijaly i známé osobnosti. Potkat jsme se mohli s mladinkou autorkou fantasy série Osm světů Marcelou Remeňovou, herečkou ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě Zuzanou Velichovou, novou soutěžící z pořadu Tvoje tvář má známý hlas Ivanou Jirešovou, muzikantem Milanem Peroutkou či generální ředitelkou Libuší Šmuclerovou.

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací