Kniha o LOH Rio 2016 je pokřtěna a vypravena na cestu do fanouškovských knihovniček

rio_2016_obalkaDostál i Krpálek polili Rio 2016 pivem.

Úspěchy, zklamání, radost, slzy, pot i odpočinek, to vše naleznete v knize Rio 2016, která mapuje dění na letošních letních olympijských hrách v Riu. Představení a slavnostní křest obsáhlé 360 stránkové publikace skrývající 462 fotek a 17 fejetonů proběhlo pouhých pár dnů po skončení LOH v prostorách Fan Zone Czech Team v OC Quadrio. Hosté i fanoušci si mohli nejen prohlédnout výstavu velkoformátových fotografií, ale potkat se i s celou plejádou vzácných kmotrů – autoři Herbert Slavík a Milan Tesař, předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval a jedenáct olympioniků. K nejobletovanějším hostům samozřejmě patřil zlatý Lukáš Krpálek a stříbrný i zlatý Josef Dostál.

Po oficiálním pokropení knihy pivem přišlo na řadu to, na co se těšil bezpočet fanoušků, a to autogramiáda slavných sportovců.

Anotace knihy Rio 2016:rio_2016_obalka

Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXXI. letní olympiády v Riu. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců. Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, se které v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály. Ty na místě her zaznamenal známý novinář Milan Tesař.
Obsah knihy se připravoval na trase Rio–Praha přímo během konání akce a vychází bezprostředně po skončení olympiády. Věříme, že i tato kniha bude krásnou vzpomínkou na neopakovatelné sportovní i lidské zážitky.

Jak to na medailemi posvěcené akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací