V multikině Premiere Cinemas začíná přehlídka filmů v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS

premiere_cinemas_logo_red ATMOSFEST v pražském a olomouckém Premiere Cinemas nabídne největší filmové hity letošního roku.

Do multikina Premiere Cinemas v Praze a Olomouci se vrací oblíbený ATMOSFEST, který nabízí všem filmovým fajnšmekrům možnost vychutnat si největší hity uplynulého roku v revolučním prostorovém 3D zvuku DOLBY ATMOS. Usednete-li do speciálně vybaveného sálu, budete mít díky celé síti reprosoustav rozmístěných po bočních stěnách a dvou řadách na stropě pocit, že jste se ocitli v centru dění. Zvuky se budou ozývat nejen ze všech možných míst v sálu, ale navíc se i různě pohybovat. V jednom okamžiku můžete být obklopení až 128 zvukovými efekty.

“ATMOSFEST pořádáme každoročně proto, aby se diváci mohli vrátit k filmovým hitům v tomto úžasném revolučním prostorovém zvuku, které během roku nestihli. Nabízíme je za výhodnější cenu 129 Kč a pro držitele Premiere Movie Card pak za 109 Kč,” přibližuje akci Ing David Horáček, ředitel Premiere Cinemas a pořadatel ATMOSFESTU.

Letošní ročník konající se od 8. do 14. září 2016 nabídne celkem sedm nadupaných hitů, jejichž projekce startují vždy v 19:00 hodin v multikině Premiere Cinemas v Praze a Olomouci. Vydat se budete moci na snímky Revenant – Zmrtvýchvstání, Deadpool, X-MEN: Apokalypsa, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Warcraft: První střet, Marťan a Sebevražedný oddíl.

Co: ATMOSFEST – přehlídka filmů v prostorovém 3D zvuku DOLBY ATMOS

Kdy: 8. – 14. září 2016

Kde: Premiere Cinemas Praha a Olomouc

Za kolik: 129 Kč (s Premiere Movie Card  109 Kč)

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Program:

Čtvrtek 8. září Marťan
Pátek 9. září Deadpool
Sobota 10. září Revenant: Zmrtvýchvstání
Neděle 11. září Warcraft: První střet
Pondělí 12. září Sebevražedný oddíl
Úterý 13. září Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Středa 14. září X-Men: Apokalypsa

 

atmosfest_2016_obr_01

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací