Filmový cyklus Premiere Extra uvádí The Beatles: Eight Days a Week

premiere_cinemas_logo_red Vydejte se s The Beatles na jejich koncertní turné.

Do kin míří unikátní filmový dokument o jedné z nejznámějších a nejlegendárnějších kapel. The Beatles: Eight Days a Week nás vezme na nezapomenutelnou koncertní šňůru v letech 1962-1966 a my se tak budeme moci nejen blíže seznámit s členy kapely, ale nahlédnout i do zákulisí. Snímek plný jedinečných hudebních hitů si můžeme vychutnat v multikině Premieres Cinema v Praze, Olomouci a Teplicích již ve středu 15. září 2016 v rámci cyklu Premiere Extra.

Co: Speciální projekce filmu The Beatles: Eight Days a Week – Premiere Extra

Kdy: 15. září 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

the-beatles-live_plakat_pc

Synopse filmu The Beatles: Eight Days a Week: the-beatles-live_plakat

Oscarový režisér Ron Howard (Apollo 13, Šifra Mistra Leonarda, Rivalové, Inferno) přinese na filmová plátna příběh kapely, která změnila svět – THE BEATLES. Tento jediněčný filmový projekt autenticky zachycuje období jejich koncertních let 1962-1966 z perpektivy samotných členů The Beatles. Film přinese exkluzivně rozhovory s členy skupiny a také doposud nezveřejněné záběry.

Režie: Ron Howard

Hrají: John Lennon, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr

Premiéra v ČR: 15. 9. 2016 (Mirius FD)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací