Prachař, Kotek, Pfauserová, Krausová a Nosek představili letní filmovou pařbu Prázdniny v Provence

prazdniny_v_provence_2016_plakatSlavnostní premiéře předcházelo přátelské setkání s herci i tvůrci se sklenkou rosé v ruce.

 

Česko-francouzská komedie Prázdniny v Provence, která právě vstoupila do kin má jednoduchý úkol, prodloužit nám čas prázdnin, dovolených a necenzurovaných pařeb. Tříčlenná hudební skupina (Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek) vezme nohy na ramena a uteče před svojí přísnou produkční až do slunné Francie, kde teče víno proudem, hulí se lanýži a dámy věší prádlo nahoře bez.

V podobně uvolněném duchu probíhal i premiérový den, který nabídl nejen slavnostní projekci, ale i tiskovou konferenci v netradičních prostorech Radlické – kulturní sportovny. Na sklenku rosé a setkání s novináři dorazili herci Jakub Prachař, Vojtěch Kotek, Denisa Pfauserová, Jana Pehrová-Krausová a Míra Nosek, scénárista Daniel Miňovský a režisér Vladimír Michálek. Největší pozornosti se těšil Jakubův „břišní trik“ a „lachtan“. Sám autor se přiznal, že tento trik umí jen tři lidé a mohou za to rodinné geny Prachařů.

Celá delegace se poté přesunula do multikina CineStar Anděl, kde proběhlo samotné slavnostní promítání. Denisa hrající femme fatale se převlékla do krásných večerních šatů. Jakub a Vojta, kteří premiéru moderovali, zvolili stejná černá trika plná děr ve stylu jejich filmových postav.

Jak to na tiskové konferenci a slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací