Na premiéru animáku Čapí dobrodružství dorazila i Mařenka z Arabely s kupou dětí

capi_dobrodruzstvi_2016_plakatMaminky, tatínci i kluci a holky v kinech zjistí, čím se vlastně živí čápi.

 

Víte, kde se berou děti? Ještě donedávna je nosili čápi. Ti ale přešli na výnosnější a mnohem bezpečnější job, přepravují teď balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Na čápa Juniora ovšem čeká jedno (ne)milé překvapení, musí doručit roztomilou holčičku s růžovými vlásky dříve, než na to přijde vedení. Podaří se mu to bez ztráty pírka?

Hravé animované dobrodružství Čapí dobrodružství do kina láká nejen malé děti, ale i rodiče se smyslem pro legraci. Slavnostní premiéra filmu v multikině CineStar Anděl se doslova hemžila diváckou drobotinou. S největší dětskou posilou na projekci dorazila Hana Igonda Ševčíková, kterou si všichni pamatujeme jako Mařenku z pohádkového seriálu Arabela. Přišla i Kateřina Kristelová s dcerou Claudií a Klára Kolomazníková s Valerií. Ani muži tentokrát nezůstali pozadu, potkat jsme mohli usměvavého Petra Jákla st. s rodinou.

Jak to na slavnostní premiéře plné dětí vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací