Na premiéře dramatu Krycí jméno Holec zářila Vica Kerekes v rudých šatech

kryci_jmeno_holec_2016_plakatSlavnostní projekce snímku se těšila česko-slovensko-rakouské účasti.

 

Do kin ve čtvrtek 22. září 2016 dorazil další filmový počin zaměřující se na naši historie. Drama Krycí jméno Holec nás zavede do Československa roku 1968. Děj snímku se točí kolem rakouského novináře Helmuta Zilka (Johannes Zeiler), rebelujícího českého režiséra Jana Davida (Kryštof Hádek) a jeho krásné přítelkyně Evy (Vica Kerekes). Tento milostný trojúhelník se musí potýkat nejen s citovými problémy, ale i událostmi srpnové okupace Prahy.

Slavnostní premiéra snímku, jenž se konala v multikině CineStar Anděl, se samozřejmě neobešla bez početné tvůrčí a herecké delegace, které kralovalo česko-slovensko-rakouské herecké trio ve složení Kryštof Hádek, Vica Kerekes a Johannes Zeiler. Slovenská kráska byla v rudých šatech s červenou rtěnkou doslova nepřehlédnutelná. Ústřední trojici hrdinů doplnili Ondřej Brzobohatý, David Novotný, Dana Marková, Ondřej Malý, Václav Helšus či producentka Monika Kristlová.

Jak to na slavnostní projekci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací