Cesta knihy Harry Potter a prokleté dítě k českým čtenářům odstartovala půlnočním prodejem

harry_potter_a_proklete_dite_obalMudlové i studenti Nebelvíru či Zmijozelu čekali ve frontě na osmé dobrodružství Harryho Pottera.

 

Věděli jste, že první oficiální potterovský příběheh na divadelních prknech je ohromný trhák? Za prvních osm hodin se na něho prodalo neuvěřitelných 175 000 vstupenek. Není se tedy čemu divit, že se čtenáři po celém světě dočkali i knižního zpracování tohoto scénáře. Osmé dobrodružství ze světa brýlatého čaroděje Harryho Pottera, Rona, Hermiony a dalších oblíbených hrdinů nás zavede do období devatenáct let po posledním příběhu ze série o Harrym a ukáže nám, že temnota nikdy nespí.

V sobotu 24. září 2016 se Harry Potter a prokleté dítě od J. K. Rowlingové, Johna Tiffanyho a Jacka Thornea začalo konečně prodávat i u nás, a to dokonce o půlnoci. Na pražském Václavském náměstí jsme si knihu mohli zakoupit hned ve dvou knihkupectvích pořádající speciální půlnoční prodej. Ve frontě na žlutě zářící publikaci ovšem nečekali pouze mudlové, ale i studenti Nebelvíru, Zmijozelu či smrtijedi. Aby vše probíhalo jak má a žádný ze zákazníků nebyl ošizen o jediný svrček, dohlíželi na vše Nymphadora Tonksová, Viktor Krum či Bellatrix Lestrangeová v čele s moderátorem Honzou Musilem.

Jak to na půlnočním prodeji knihy Harry Potter a prokleté dítě vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací