Pohádková neděle s filmem Sedmero krkavců v Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_logo_redPohádkových dobrodružství nikdy není dost.

Klasická pohádka Boženy Němcové Sedmero krkavců v režiji Alice Nellis se vrací na jedno odpoledne na velké plátno, a to v rámci Pohádkové neděle v multikině Premiere Cinemas v Olomouci. Kromě Bohdanky (Martha Issová), která se bude snažit osvobodit své bratry ze zakletí, se mohou kluci i holky těšit na sladkosti a tombolu o pohádkové dárky.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Sedmero krkavců

Kdy: 9. října 2016

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Cena: zvýhodněné vstupné

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Sedmero krkavců:sedmero_krkavcu_2015_plakat

Hlavní hrdinkou je mladá dívka Bohdanka, která se narodí do utrápené rodiny pekaře, jehož žena před lety v návalu vzteku proklela sedm svých synů a z těch se stali krkavci. Rodiče před Bohdankou toto rodinné neštěstí tají. Když se Bohdanka na prahu dospělosti dozví o prokletí své rodiny, rozhodne se, že musí bratry zachránit. Od místní čarodějky se jí dostane rady, že musí svým bratrům ušít košile. Ale ne lecjaké – sama bez pomoci musí natrhat kopřivy, zpracovat vlákna, utkat látku a ušít každý steh. Bohdanka se vydává na dlouhou cestu za záchranou svých bratrů.

Režie: Alice Nellis

Hrají: Martha Issová, Lukáš Příkazký, Václav Neužil, Sabina Remundová, Zuzana Bydžovská

Premiera v ČR: 4. 6. 2015 (Bohemia Motion Pictures)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací