Mötley Crüe: Poslední koncert v multikině Premiere Cinemas v rámci cyklu Premiere Extra

premiere_cinemas_logo_red V Premiere Cinemas zazní Poslední koncert Mötley Crüe.

Speciální filmový cyklus multikina Premiere Cinemas Premiere Extra nám naservíruje další skvělé hudební vystoupení. Tentokrát se budeme moci zaposlouchat do Mötley Crüe: Poslední koncert. Dokonalá show a největší hity Mötley Crüe zazní v Praze, Olomouci a Teplicích ve čtvrtek 13. října 2016 s úderem devatenácté hodiny.

Co: Speciální projekce Mötley Crüe: Poslední koncert – Premiere Extra

Kdy: 13. října 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

premiere_extra

Synopse Mötley Crüe: Poslední koncert: motley-crue-posledni-koncert_poster

Rocková legenda Mötley Crüe zahrála poslední dva živé koncerty své čtyřiatřicetileté kariéry na Nový rok ve Staples Center v domácím Los Angeles a na rozloučenou slíbila kapela svým fanouškům celovečerní záznam posledního koncertu a exkluzivní záběry ze zákulisí své poslední tour. Final Tour byla po více než čtyřicetiletém vystupování skutečně poslední, Mötley Crüe během ní navštívili pět kontinentů a odehráli 164 koncertů. Na koncertech předvedli dokonalou show a zahráli své nejslavnější hity, na které se teď můžou těšit i diváci v kinech. Přijďte se s Mötley Crüe rozloučit a zažijte jejich Poslední koncert.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací