Napumpovaná soutěž o 3 DVD s krimi komedií Centrální inteligence

souteze_cerveny_koberec_banner

 Dwayne Johnson a Kevin Hart jsou parťáci. Buďte u toho.

Dwayne Johnson již nejednou předvedl, že není pouze bývalý wrestler, který je ideální pro ztvárnění akčních hrdinů, ale s přehledem zvládne i dramatické a komediální role. Smát se na jeho účet budeme i v krimi komedii Centrální inteligence, kde bude po boku Kevina Harta. Spolupracovat tak bude středoškolská oběť šikany a hvězda ročníku. Pokud si chcete povedenou Centrální inteligenci pustit doma a pobavit se na úkor potetovaného svalovce a jeho nedobrovolného parťáka, zapojte se do soutěže o 3 DVD s tímto titulem, který do hry věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

Každý ze tří výherců získá DVD s filmem Centrální Inteligence:

  • Název: Centrální Inteligence
  • Nosič: DVD
  • Bonusy na DVD: Nepovedené záběry • Taneční soutěž • Line-O-Rama • Časosběrné video z gauče • Komentář: Spoluscenárista/režisér Rawson Marshall Thurber a střihač Mike Sale

centralni_inteligence_bl_soutez_dvd

Soutěžní otázka zní:

„Centrální inteligence je typické „buddy movie“. Co se skrývá pod tímto pojmem?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 20. 10. 2016 do 26. 10. 2016.

 

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Centrální inteligence.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Centrální inteligence:centralni-inteligence_dvd_3d

Bez malého Harta a velkého Johnsona svět nezachráníte.

Kdybyste měli zachránit svět a mohli si vzít na pomoc jednoho spolužáka ze střední, určitě byste sáhli po hvězdě ročníku, po tom nejchytřejším, nejoblíbenějším a nejvysportovanějším klukovi. A možná byste se šeredně spletli, stejně jako šlápl vedle elitní agent CIA s muskulaturou Dwaynea Johnsona v akční komedii Centrální inteligence.

Bob Stone (Johnson) byl na střední oplácané „cosi“ a sloužil jen jako terč brutální šikany. Calvin (Kevin Hart) stál na úplně opačném konci středoškolského potravního řetězce, ale to jsou teď v jeho případě už jen loňské sněhy, protože se užírá špatně placenou prací v účetní firmě a zoufale sleduje, jak mu život utíká mezi prsty. Léta o sobě neslyšeli, ale nyní se „potkali“ na internetu a následně také fyzicky, v hospodě, kde chtějí zavzpomínat na staré dobré časy. Bob Calvina ohromí nejen svou vypracovanou muskulaturou, ale také informací, že jako elitní agent CIA pracuje na těch největších světových případech. Stále ohromený Calvin u sebe nechá Boba přespat, z čehož se vyklube kardinální chyba, protože hned ráno Calvina doma překvapí trestná výprava Bobových kolegů. Ti jdou svému parťákovi po krku, podle nich je až po uši namočený v přípravách na teroristický útok. Zdá se, že Bob Calvinovi tak trochu kecal. Naštěstí si to budou moci vyříkat, protože Bob vezme na úprku před spravedlností Calvina s sebou a s jeho pomocí bude chtít očistit své jméno a jako návdavkem zachránit svět. To by neměl být pro bývalého třídního šprta žádný problém.

Centrální inteligence je typické „buddy movie“, komedie, jejíž humor plyne ze spolupráce dvou protichůdných charakterů. Zatímco komediální extratřída Kevin Hart má podobných zkušeností bezpočet, Dwayne Johnson je v tomto směru nováčkem. „Cit pro komedii se nedá naučit. Buď ho máte, nebo ne. Ale Dwayne na tohle kašle. Zariskoval a vrhnul se do toho po hlavě. Bylo to o vzájemné důvěře. Snažil jsem se, aby si nenatloukl,“ říká Kevin Hart.

Režie: Rawson Marshall Thurber

Hrají: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Ariana DeFusco, Aaron Paul, Amy Ryan, Megan Park, Brett Azar, Danielle Nicolet, Tim Griffin

Premiéra v ČR: 16. 6. 2016 (CinemArt)

Na DVD a BD: od 19. 10. 2016 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Centrální inteligence:

1. Soutěž probíhá v období od 20. 10. 2016 do 26. 10. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 20. 10. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací