Na slavnostní premiéru Lichožroutů jedině v nespárovaných ponožkách nebo s Hihlíkem na krku

lichozrouti_plakatMacháček, Issová, Stivínová, Taclík a další přišli do kina zjistit, jak je to s těmi mizejícími ponožkami.

 

Také se vám doma ztrácí ponožky? Chybí vám vždy jedna do páru a vy si marně lámete hlavu nad tím, kde by mohla být? Odpověď na otázku, kterou si lidstvo pokládá už věky, nalezneme právě teď v kině. Rodinný animovaný film Lichožrouti nás seznámí s malými tvory, kteří se našimi jednobarevnými, proužkovanými, puntíkovanými, strakatými i děravými ponožkami jednoduše živí. Aby vše bylo spravedlivé, berou nám vždy jednu z páru. To se má ale již brzy změnit.

Dobrodružství o pojídačích ponožek do kina přilákalo mnoho známých českých tváří, a to nejen těch, kteří postavičkám propůjčili svůj hlas. Herecká a tvůrčí delegace, která snímek představila i v několika kinosálech se na slavnostní akci náležitě připravila a přišla v různorodých ponožkách, podkolenkách i punčocháčích. Například Marek Taclík zvolil černo-zeleno-modrou variaci. Jolka Krásná dokonce různobarevné punčochy doplnila i o tematický náhrdelník, do kina vynesla plyšového Lichožrouta Hihlíka. S rodinou do kina zavítala celá řada VIP hostů, mezi kterými jste mohli zahlédnout Marthu Issovou, Janu Švandovou či Jiřího Macháčka.

Jak to na slavnostní premiéře Lichožroutů vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii i na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací