Loď v Bretani od Marty Davouze vyplula mezi čtenáře

Slavnostním křtem v Městské knihovně v Praze provázel Jakub Železný.

Pokud znáte tituly Dům v Bretani (2013), Zrcadlení (2014) a Vypadni z mýho života! (2015), bezesporu se těšíte i na knihu Loď v Bretani, která na vyjmenovaná díla více i méně navazuje. Spisovatelka Marta Davouze žijící ve Francii v Bretani nás opět vezme na návštěvu svého bretaňského domova.

Na slavnostním křtu, který se konal v Městské knihovně v Praze, prozradil Jakub Železný (autorčin syn a moderátor akce), že součástí knihy je i příběh, který se odehrával v Praze týkající se krádeže auta, setkání se sympatickým policistou, který automobil objevil a celou řadou úředníků, kteří lidem otravují život. Sklenice šampaňského se chopili i Jan Lukeš a Jan Schmid či Miroslav Kořínek, který přátelské setkání s čtenáři oživil hrou na klavír.

Anotace knihy Loď v Bretani:

Po bestselleru Dům v Bretani, který vyvolal velký ohlas u čtenářů, přichází autorka s dalšími příhodami ze svého bretaňského domova, ze svých cest do Česka a z dovolených po Evropě. Jako obvykle jsou její historky zábavné, mísí se v nich laskavý humor se sarkastickými postřehy, přičemž nešetří nikoho, ani sebe. Jednu kapitolu pojala ve formě fiktivního interview pro tisk. Odpovídá v něm na nejčastější dotazy, které jí její publikum klade, text však obsahuje i hlubší reflexe o lidském bytí.

Jak to na křtu nové knihy úspěšné spisovatelky Marty Davouze vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací