Muži v černém 3 (2012)

Režie:
Premiéra v ČR: 31. 5. 2012 ()

Synopse: Muži v černém 3 - agenti J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) - jsou zpět... opět včas. J během svých 15 let s Muži v černém viděl spoustu nevysvětlitelných věcí, ale nic, ani mimozemšťané, ho nedokáže tak zmást jako jeho sarkastický, tajnůstkářský partner. Ale když je život agenta K a osud planety v ohrožení, musí agent J cestovat v čase zpět do minulosti, aby dal vše do pořádku. J objeví, že existují tajemství o vesmíru, o kterých mu K nikdy neřekl – tajemství, která se mu odhalí, když se spojí s mladým agentem K (Josh Brolin), aby zachránil svého partnera, agenturu a budoucnost lidstva.

Recenze:
Úvod se sexy Nicole Scherzinger v botách na dvanácticentimetrových podpatcích roztočí motory téměř do maximálních otáček, ale celý zbytek filmu se odehraje spíše v režimu volnoběhu s občasným sešlápnutím plynového pedálu. Nápad dobrý, zápletka dobrá a i film celkově dobrý, ale to je tak vše. Muži v černém 3 sice pobaví, ale zřejmě se po jejich zhlédnutí budete cítit lehce ochuzeně.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací