Soutěž s filmem Trollové o tři pestrobarevné knížky

souteze_cerveny_koberec_banner

Seznamte se s rozjívenými Trolly i v knižní podobě.

 

Princezna Poppy s Větvíkem právě teď prožívají jedno ze svých životních dobrodružství v kině. Musí svůj lid a kamarády ochránit před Bergeny, pro které jsou Trollové jedinečnou delikatesou. Jestli se jim to podaří, se ovšem můžete dozvědět nejen v animáku Trollové plném třpytek, písniček a tancování, ale i v pestrobarevné knížce, která je dělaná na míru malým, ale i trochu větším čtenářům. Při příležitosti uvedení filmu Trollové do kin, vám přinášíme soutěž o tři stejnojmenné knižní tituly s krásnými obrázky, které do soutěže věnovala společnost Albatros Media a.s..

Každý ze tří výherců získá knihu Trollové:

  • Název: Trollové
  • Žánr: pohádka, obrázková kniha
  • Vazba: vázaná s laminovaným potahem
  • Jazyk: český jazyk

trollove_bl_soutez

Soutěžní otázka zní:

„Jak se jmenuje trollí song za kterým stojí známý zpěvák Justin Timberlake?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 4. 11. 2016 do 10. 11. 2016.

 

Pokud si nevíte rady, začtěte se do stránky věnované filmu Trollové.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Trollové:trollove_plakat

Najdi svoje štěstí

Trollové jsou vždy veselí a šťastní skřítkové, kteří nejvíce ze všeho milují hudbu, tanec a zpěv. Jedinou vážnější starost na světě jim dělají Bergeni. Ti si totiž myslí, že můžou být šťastní jedině tehdy, pokud budou mít Trolla v žaludku. Bohužel však už dlouhou dobu žádného na jídelníčku neměli. Trollímu králi Peppymu se totiž podaří i se všemi jeho poddanými utéct a založit vlastní veselé městečko Trollíkov, které se Bergenům, v čele s princem Chroupou, nedaří a nedaří nalézt. A tak je jejich království oproti šťastnému a barevnému Trollíkovu naplněné nabručeností, zlobou a vztekem.

Naděje na změnu Bergenům vysvitne v okamžiku, kdy se jim podaří skrytý Trollíkov vyčmuchat a dokonce i unést téměř všechny jeho obyvatele. Z bergenských spárů se totiž podaří uniknout i dvěma Trollům, princezně Poppy a Větvíkovi. Těžko bychom hledali dva odlišnější Trolly, nekonečně optimistická Poppy všechny problémy řeší písní, tancem a objetím. Kdežto bručounský Větvík žije v neustálém strachu z Bergenů, netančí, nezpívá a především se s nikým nikdy neobjímá. A právě na těchto dvou hrdinech je, aby zachránili unesené Trolly z bergenských spárů. Což znamená vyrazit do jejich království, proniknout do vězeňských kobek, vysvobodit je a uniknout. A především to znamená, že Poppy a Větvík budou muset spolupracovat. A tak se tato dvojka vydává na záchrannou misi, plnou nečekaných dobrodružství a nesnází. Naštěstí na to nakonec nebudou úplně sami, potkají totiž další podivuhodnou osůbku, Bridget, která je nejen pomocnicí v kuchyni, ale i jedinou Bergenkou, která miluje zpěv, tanec a prince Chroupu.

Film Trollové je nejen plný barevných skřítků, ale i písniček, na kterých se podíleli i Gwen Stefani a Justin Timberlake, jehož trollí song Can´t Stop the Feeling se stal jednou z nejhranějších písniček letošního léta.

Režie: Mike Mitchell, Walt Dohrn

Žánr: světová beletrie, detektivka

Hrají (hlasy): Ivana Korolová, Martin Písařík, Jana Zenáhlíková, Petr Neskusil, Jitka Smutná, Oldřich Hajlich, Barbora Šedivá, Zdeněk Maryška, Karel „Kovy“ Kovář

Premiéra v ČR: 3. 11. 2016 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Trollové:

1. Soutěž probíhá v období od 4. 11. 2016 do 10. 11. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost Albatros Media a.s.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 4. 11. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací