Slavnostní premiéry nového českého filmu o fotbale FINÁLE v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red Největší fotbalové legendy Antonín Panenka, Karol Dobiáš a Zdeněk Nehoda budou hosty premiérových projekcí v Premiere Cinemas.

První listopadové projekce v rámci cyklu Premiere Extra v Premiere Cinemas budou opravdu velké. Na své si přijdou nejen filmoví, ale i fotbaloví fanoušci. Ve dnech od 8. do 10. listopadu 2016 proběhne v pražském, teplickém a olomouckém Premiere Cinemas série speciálních slavnostní premiér nového českého filmu o fotbale Finále za účasti největších fotbalových legend. Speciální večery odstartují v 18:30 autogramiádou Antonína Panenky, Karola Dobiáše a Zdeňka Nehody. Následuje úvod k filmu, pár slov od herecké a tvůrčí delegace a projekce samotného sportovního dokumentu.

finale_obr_pc

Co: Speciální slavnostní premiéry filmu Finále- Premiere Extra

Kde a kdy:

8. 11. 2016 Premiere Cinemas Praha
9. 11. 2016 Premiere Cinemas Teplice
10. 11. 2016 Premiere Cinemas Olomouc

Harmonogram:

18:30 autogramiáda v předsálí
19:00 úvod k filmu, promluví vzácná delegace a tvůrci filmu
19:15 – 19:30 začátek projekce

 

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

premiere_extra

Synopse filmu Finále:

Před čtyřiceti lety se Československo stalo mistrem Evropy ve fotbale. Mistři z Bělehradu z roku 1976 byli a stále jsou hrdinové našich dětských snů, pro všechny to byla velká sláva. Fenomén. Co z něho zůstalo?

Tehdy oslavovaní hrdinové, dnes obyčejní muži a jejich vzpomínky, blednoucí sláva ztrácející se v paměti těch, kteří to s nimi prožívali. Jedinečný zážitek fanouškům oživí zajímavý a divácky přitažlivý autentický film o fotbale a fotbalistech a hlavně o jejich osudech. „Finále” zároveň vypráví příběh o dnešních fotbalových hvězdách a jde o možná až nemilosrdnou konfrontaci způsobu života a myšlení tehdy a dnes.

Finále je největším sportovním filmem o fotbale natočeným v dějinách Československa. Je plný emocí lidí, kteří žili 40 let jako nedocenění mistři Evropy. Finále je film o čtrnácti životních příbězích plných vrcholů i pádů.

Režie: Palo Korec, Dušan Milko

V kinech od: 3.11.2016 (Pannonia Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací