Soutěž o dvě vstupenky na slavnostní premiéru filmu Po setmění

souteze_cerveny_koberec_bannerPřijďte se hezky bát do kina Metropol.

Nezávislá filmová a produkční společnost GEORGE vision nás opět zve do kina. Tentokrát na tajemný dokument Po setmění, který nás zavede na pět nejstrašidelnějších míst České republiky. Slavnostní premiéra se bude konat již tradičně v kině Metropol v Olomouci, a to v sobotu 3. prosince 2016. Pokud se chcete akce zúčastnit, zapojte se do soutěže o dvě vstupenky, kterou vám přinášíme ve spolupráci s GEORGE vision. Nebudete-li mít štěstí, můžete si lístky zakoupit na www.kinometropol.cz.

Výherce získá dvě vstupenky na slavnostní premiéru snímku Po setmění, která se uskuteční v sobotu 3. prosince 2016 v kině Metropol v Olomouci

po_setmeni_bl_soutez

 

Soutěžní otázka zní:

„Jak se jmenuje hrad plný tajemství, kam nás zavede dokumentární film Po setmění?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 14. 11. 2015 do 20. 11. 2016.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Po setmění.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Po setmění :po_setmeni_plakat

Šternberská zpěvačka Michaela Grohmanová, několikaletí členové produkční skupiny Michal Václavek a Václav Steiger a režisér Jiří Slečka. To jsou tvůrci filmu Na život!, který dorazil do kin na konci roku 2015. Tento rok však přicházejí s něčím novým. Zabalí si vše potřebné a vyrážejí natáčet road-trip dokument na nejstrašidelnější místa České republiky. Jde o Stránskou skálu v Brně, jihlavské podzemí, hrad Housku, bohnický hřbitov bláznů a statek Pohádku na Šumavě. Na jejich cestě se snaží zjistit, jestli jsou místa opravdu tak strašidelná, jak se zdá, a jestli se na nich opravdu něco děje. Potkají se také s lidmi, kteří jsou s místy v každodenním kontaktu. Cestou také zažívají spoustu nevšedních zážitků.

Režie: Jiří Slečka

Hrají:  Michaela Grohmanová, Václav Steiger, Michal Václavek, Jiří Slečka a další

Premiéra v ČR: 3. 12. 2016 (GEORGE vision)

Pravidla soutěže s filmem Po setmění:

1. Soutěž probíhá v období od 14. 11. 2016 do 20. 11. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosován 1 výherce. Výhry do soutěže věnovala GEORGE vision.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 13. 12. 2015..

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů Festivalu francouzského filmu.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 14. 11. 2016.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací