Děti a známé osobnosti se vyřádily na jubilejním ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou

hejbejtese_10rocnik_plakatNa 250 dětí ze 17 dětský domovů z celé ČR si odneslo z 10. Hejbejte se a zpívejte medaile a spoustu zážitků.

 

Desítky kluků a holek z dětských domovů se koncem listopadu sešly ve smíchovském klubu Futurum, aby zde předvedly, co se pod bedlivým dohledem vychovatelek a hvězdných lektorů naučily. Cvičitelka Hanka Kynychová a její manažerka Kateřina Fingralová totiž uspořádaly již 10. ročník charitativního projektu Hejbejte se a zpívejte.

Jako každý rok, i letos děti předvedly svůj um a píli v několika soutěžních kategoriích, jako jsou Aerobic Mini, Aerobic Kadet, Aerobic Junior, Latino dance, Street dance, Muzikál a MTV dance. Choreografie pro malé i větší soutěžící v letošním roce připravili Hanka Kynychová, Filip Jankovič, Marek Dědík (StarDance) a Radek Fišer. O hudební nastudování kategorie Muzikál se starají Petra Doležalová a Jan Hönig. Aby byly jednotlivá vystoupené co nejdokonalejší, absolvovali kluci a holky i s tetami letní soustředění.

Celodenního moderátorského žezla se postupně chopily Sandra Parmová a Miluše Bittnerová, které byly z akce nadšené i dojaté zároveň. „Jsou dny, na které se vzpomíná dlouho. Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou 2016 je za námi…a víte co? Už teď se těším na příští ročník! Jsou dny, kdy má život smysl…,“ nenechala si své pocity pro sebe energická blondýnka Bittnerová.

Akci podporuje i spousta známých osobností, které dětem nejen předávají medaile a dárečky, ale neváhají jít s vlastní kůží na trh a potěšit všechny přítomné písní či tanečním vystoupením. Tento rok jsme se mohli potkat s padesáti vzácnými hosty. Ilona Csáková vykouzlila nespočet úsměvů svojí písní Pink, Celeste Buckingham rozproudila náladu songem Run, run a Heidi Janků nesmrtelným hitem Když se načančám. Dorazila i nejlepší česká Máří Magdalena Bára Basiková, Kate Matl, těhotná a věčně usměvavá  Michaela Tomešová či mladinká Natálka Grossová. Pozadu nezůstali ani charismatyční muži, a to Radim Schwab, Petr Kutheil, Martin Šafařík, František Pytloun, Martin France, Martin Šemík, Lukáš Randák či držitel Thálie Jan Kříž s manželkou Marií.

Vítězové se samozřejmě těšili i na medaile a dárky, které jim vedle již zmíněných osobností předali například Libor Bouček, Martin Dejdar, Roman Vojtek, Klára Doležalová, youtuber Fatty Pilow, Hana Gregorová, Patricie Solaříková, Jana Adamcová, Vanda Hybnerová, olympijská vítězka Kateřina Neumannová, Zdeněk Barták, Kristýna Janáčková nebo Lucie Benešová, která si sama osvojila děvče z dětského domova Domino Plzeň. Obzvláště dojatá byla zpěvačka a maminka malé Marušky Marta Jandová. Děti totiž nacvičovaly choreografii na hit jejího tatínka rockera Petra Jandy – Želva. Atmosféru celého dne pak udržovali ve varu svými bubny členové Tokhi & the Groove Army.

Jak to na jubilejním 10. ročníku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a na krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací