Kodetová, Zedníčková, Lábus, Vágner či Kynychová se vydali s Dobou ledovou do ZOO

doba_ledova_mamuti_drcnuti_plakat_dvdZimní tour „Poznáváme české ZOO s Dobou ledovou“ odstartovaly známé osobnosti s dětmi a nepostradatelným Sidem v čele.

 

Znáte nemotorného svůdníka lenochoda Sida? Jeho eskapádám jsme se mohli smát již v pěti animovaných dobrodružstvích Doba ledová. To poslední, s podtitulem Mamutí drcnutí, v sobě skrývá velký bonus. Speciální DVD edice totiž obsahuje volné kupony do patnácti Zoologických zahrad včetně té v Praze, Plzni, Liberci nebo Brně.

Slavnostní zahájení akce „Poznáváme české ZOO s Dobou ledovou“ proběhlo v pražské ZOO za účasti mnoha známých tváří s dětmi. Kluci a holky se zde totiž mohli setkat nejen se samotným Sidem a jeho hlasem Jiřím Lábusem, ale i se spoustou dalších zvířátek. Báru Kodetovou zaujal přítulný had, který si známou herečku a moderátorku velmi oblíbil. Její dcera se nejdříve bála, ale nakonec svůj strach překonala a hada si pohladila. Ani muži nezůstali pozadu. Selfie s hadem si vyfotografoval například herec a moderátor Petr Vágner. Jeho syn Samuel a dcera Lilian vše ostražitě pozorovali a na tatínka dohlíželi. Naopak Ondra Havel z Ulice se s hadem pustil do boje o holý život.

Velký zájem vzbudila i jedenáctikilová želva, která se samou radostí počůrala, a to v náručí dcery Lucie Zedníčkové. „No vidíš, kdo může říct, že ho počurala želva,“ uklidňovala svou dceru Lucie Zedníčková. Jiří Lábus si více rozuměl s hadem (možná si spolu povídali hadí řečí) a samozřejmě s parťákem Sidem. Procházku po pražské ZOO a setkání se zvířátky si nenechala ujít ani cvičitelka Hanka Kynychová s manželem a oběma dcerami.

Jak to na akci plné živých i animovaných zvířátek vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu a na krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací