Na slavnostní premiéru pohádky Anděl Páně 2 se slétl nespočet malých andílků

andel_pane_2_2016_plakatMultikino Anděl hostilo andělskou projekci Anděl Páně 2.

Režisér Jiří Strach po jedenácti letech do služby opět povolal anděla Petronela (Ivan Trojan) a čerta Uriáše (Jiří Dvořák), kteří znovu tropí neplechu. Tentokrát zašantročili jablko ze stromu Poznání a vydali se ho hledat mezi smrtelníky. Adventní období si tak můžeme zpestřit povedenou pohádkou Anděl Páně 2. Filmová série se pyšní nejen malebnou atmosférou, ale zejména silným hereckým obsazením. Kromě již zmíněné ústřední trojice na plátně uvidíme Vicu Kerekes, Annu Čtvrtníčkovou, Jiřího Bartošku, Bolka Polívku, Vojtěcha Dyka, Pavla Lišku, Stanislva Majera, Marka Taclíka, Mariána Labudu st., Jiřinu Bohdalovou, Josefa Abrháma, Aňu Geislerovou, Veroniku Žilkovou, Petra Čtvrtníčka, Gabrielu Osvaldovou, Kláru Issovou a mnohé další.

A jaký byl vlastně impuls, že vzniklo pokračování Anděla Páně? Můžeme za to my, diváci. Režisér Jiří Strach totiž přiznal, že natočit dvojku neměl vůbec v plánu. Myšlenka na pokračování se zrodila tehdy, když zjistil, jak moc se první Anděl Páně zapsal do srdcí diváků.

Slavnostní premiéra vánoční pohádky se samozřejmě nesla ve svátečním duchu. Početnou hereckou a tvůrčí delegaci doplnila celá horda roztomilých malých andílků. Mezi drobotinu s kudrlinkami a malými křidélky se vmísili Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Vica Kerekes, Anna Čtvrtníčková, Pavel Liška, Stanislav Majer, Marek Taclík, Jiřina Bohdalová a mnozí další. Vica Kerekes pojala večer opravdu stylově a doplnila svoje šaty o něžný pár andělských křídel. Na poslední chvíli dorazil i autor hudby Ondřej Brzobohatý a Charlotte Ella Gottová (za doprovodu maminky), která s tatínkem nazpívala ústřední filmovou píseň.

Jak to na andělské premiéře pohádky Anděl Páně 2 v multikině CineStar Anděl vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací