Zuzana Kronerová a Pavel Nový představili Bábu z ledu prosincovou koupelí ve Vltavě

Červený koberec - filmy, kino, zábava, foto: www.cervenykoberec.czV ledové řece si spolu s herci zaplavaly i desítky otužilců.

 

Pokud jste si mysleli, že tiskové konference jsou nudnou záležitostí, nemohli jste se více mýlit. Režisér Bohdan Sláma představil svůj právě dokončený film Bába z ledu na břehu Vltavy. Pravý cíp Slovanského ostrova i přes teploty pohybující se lehce nad bodem mrazu se ocitl nejen v obležení novinářů, ale i členů I. plaveckého klubu otužilců Praha. Nejvíce pozornosti na sebe samozřejmě strhla herecká dvojice Zuzana Kronerová a Pavel Nový, kteří v Bábě z ledu ztvárňují ústřední dvojici. A vzhledem k tomu, že se love story odehrává v prostředí otužilců, šlo se i tentokrát do plavek.

Nový s Kronerovou a režisérem Slámou vystoupili na molo, krátce zamávali všem přítomný a hurá do vody. Jejich příkladu následovaly i desítky otužilců. Na první pohled by se tak mohlo zdát, že se nacházíme uprostřed léta. Speciální teploměr ale naměřil pouhé 4 °C. A to má k letnímu řádění ve vodě opravdu daleko.

Jak to na tiskové konferenci k dramatické komedii Bába z ledu vyprávějící o setkání ovdovělé Hany (Zuzana Kronerová) s otužilcem Broňou (Pavel Nový) vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a na krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací