Vánoční soutěž o 3 Blu-ray s filmem Tajný život mazlíčků

souteze_cerveny_koberec_bannerZjistěte, co dělají vaši mazlíčci, když nejste doma.

Máte doma kočičku, pejska, morče či jiného domácího mazlíčka? Pokud ano, určitě vám nejednou vrtalo hlavou, co doma celý den dělají, když vyrazíte ráno do práce či do školy? Odpověď na tuto ožehavou otázku dostanete prostřednictvím výborné animované komedie Tajný život mazlíčků. Vzhledem k tomu, že je vše kolem nás protknuto vánoční atmosférou, přinášíme vám soutěž o tři vytuněná Blu-ray právě s tímto zábavným snímkem. Ceny do hry věnovala distribuční společností Bontonfilm a.s..

Každý ze tří výherců získá BD s filmem Tajný život mazlíčků:

  • Název: Tajný život mazlíčků
  • Nosič: Blu-ray

tajny_zivot_mazlicku_bl_soutez_bluray

Soutěžní otázka zní:

„Jak se jmenuje panička pejska Maxe z animáku Tajný život mazlíčků?“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 24. 12. 2016 do 30. 12. 2016.

 

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Krotitelé duchů.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Oficiální synopse filmu Tajný život mazlíčků:tajny-zivot-mazlicku_bd_3d

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků, stvořenou autory filmových hitů Já, padouch a Mimoni.

Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají.

Režisér Chris Renaud tvrdí, že na tuto dokonalou rodinnou komedii budou kromě dětí a jejich rodičů houfně vyrážet i milovníci zvířat. „Snad každý člen štábu má doma nějakého mazlíčka a dával k lepšímu humorné historky z jeho života. Tyhle postřehy příběh neskutečně obohacují a dávají mu další rozměr. Ukazují věci, které důvěrně známe,“ říká Renaud. Vzhledem k tomu, že v Čechách a na Moravě je nejvíc psů a koček na jednoho obyvatele v celé Evropě, mají se kina na co těšit. A to i díky fantastickému hlasovému obsazení v čele s Kryštofem Hádkem, Davidem Novotným a Martinem Dejdarem.

 

Režie: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Hrají: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Bobby Moynihan, Lake Bell, Dana Carvey, Jenny Slate

Premiéra v ČR: 11. 8. 2016 (CinemArt)

Na BD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Tajný život mazlíčků:

1. Soutěž probíhá v období od 24. 12. 2016 do 30. 12. 2016 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm a.s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 24. 12. 2016

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací