Rok 2017 ve znamení nekončících sérií i vytoužených pokračování – část 2.

televize_otaznik_plakat_ck_v2O osvědčené trháky i staré legendy nepřijdeme ani v druhé polovině roku 2017.

Sequely roku 2017 by se daly rozdělit mezi dvě skupiny. V jedné z nich si najdou své diváci, kteří prahnou po dalších a dalších pokračováních svých oblíbených filmových hitů. Na takové čeká další Vetřelec, Thor i Spider-Man, čtvrtí Piráti z Karibiku, pětka Transformerů. Konec roku zpříjemní další Star Wars, tentokrát s pořadovým číslem VIII. Druhou skupinu tvoří dlouho očekávaná pokračování. Po deseti letech od prvního dílu vyrazí na silnice znovu animovaná Auta 3. Podívejte se, co přinese druhé pololetí roku 2017 ve znamení nekončících sérií i vytoužených pokračování. Co nám nabídne první polovina roku si můžete přečíst v první části článku.

Vetřelec: Coventant

česká premiéra 18. května, režie Ridley Scott

Příběh vetřelce stále není u konce. Coventan neboli /mluva je název nové vesmírné lodi, s níž posádka narazí na nebezpečný svět obývaný pouze androidem Davidem. Hlavní role obsadili Michael Fassbender, Katherine Waterston, Noomi Rapace nebo James Franco.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomstva

česká premiéra 25. května, režie Joachim Røning a Espen Sandberg

Na vlny rozbouřeného oceánu už se ústřední hrdinové vydají popáté, další díl pak přijde v roce 2018. I tentokrát se diváci setkají s Jackem Sparrowem v podání Johnnyho Deppa a Wila Turnera, kterého hraje Orlando Bloom. Společně se postaví novému nepříteli, pirátu Salazarovi, kterému se podařilo dostat z Bermudského trojúhelníku. Ztvární ho Javier Bardem.

Pobřežní hlídka

česká premiéra 15. června, režie Seth Gordon

Oblíbený seriál vyrazí do kin ve filmovém hávu a s novým obsazením. Jako Mitch Buchanan se tentokrát představí Dwayne Johnson a mladého rekruta Matta Brodyho ztvární Zac Efron. David Hasselhoff ale chybět nebude.

Auta 3

česká premiéra 15. června, režie Brian Fee

Animák Auta se po deseti letech od prvního dílu hlásí s trojkou. Bleck McQueen sice býval prvotřídním závodníkem, ale nová auta už jsou na něj moc moderní. Jeho staří přátelé mu ale pomáhají dostat se zpátky. V originálním znění promluví Owen Wilson, Jason Pace nebo Jose Premole.

Transformers 5: Poslední rytíř

česká premiéra 22. června, režie Michael Bay

Od prvního dílu Transformerů uplyne příští rok deset let, od té doby už tu byly další čtyři kousky. Tentokrát tvůrci zvou do středověké Anglie a do období druhé světové války. Opět se vrací Mark Wahlberg jako Cade Yeager. Ve filmu se dále představí Laura Haddock, Stanley Tucci, Jerrod Carmichael, John Goodman, John Turturro nebo Josh Duhamel.

Já padouch 3

česká premiéra 29. června, režie Ken Daurio a Cinco Paul

Mimoňová mánie pokračuje i v roce 2017. Žluté příšerky se kinopláten nevzdají. Polepšený superpadouch Gru se vrací a s ním i jeho věrní pomocníci.

Válka o planetu opic

česká premiéra 13. července, režie Matt Reeves

Ve Válce o planetu opic, třetí kapitole úspěšné série, jsou Caesar a jeho opice nuceni vstoupit do válečného konfliktu s lidskou armádou, kterou vede bezohledný Colonel. Poté, co opice utrpí těžko představitelné ztráty, Caesar se musí postavit vlastním temným instinktům. Započne tak svoji cestu za záchranou svého rodu, která jej nakonec postaví tváři v tvář s Colonelem v epickém souboji, v bitvě, která rozhodne o osudu planety.

Spider-Man: Homecoming

česká premiéra 6. července, režie Jon Watts

Další Spider-Man přijde na scénu. Tom Holland se jako Peter Parker vrací z dobrodružství s Avengery a sžívá se se svojí novou rolí pod dohledem svého rádce Tonyho Starka v podání Roberta Downeyho Jr. Peter se snaží vrátit ke svému běžnému životu, přitom chce ale dokázat, že by Spider-Man mohl učinit mnohem větší věci než dosud. Zvlášť, když se objevuje nový padouch Vulture, kterého ztvární Michael Keaton.

Kingsman: Zlatý kruh

česká premiéra 5. října, režie Matthew Vaughn

Pokračování příběhu o tajných agentech organizace Kingsman opět nabídne hvězdnou plejádu herců. A to včetně potvrzeného Colina Firtha, jehož postava měla být v jedničce zabita.

Thor: Ragnarok

česká premiéra 28. října, režie Taika Waititi

Thor v podání Chrise Hemswortha má ve svém třetím díle pátrat po mocné zbrani, která by mu pomohla postavit se dávnému nepříteli Asgardu, apokalyptickému Ragnarokovi. Pomoci mu v tom ale mají i Hulk nebo Dr. Strange.

Insidious: Chapter 4

česká premiéra 23. listopadu, režie Adam Robitel

Další pokračování duchařské série. Zatím ale není jasné, jestli vlastně o sequel půjde. Možná je i varianta prequelu celé dosavadní hororové série, která sklidila úspěch prvním dílem v roce 2010.

Star Wars: Epizoda VIII

česká premiéra 14. prosince, režie Rian Johnson

Fanoušci Hvězdných válek už se nemohou dočkat těch příštích Vánoc, které se opět ponesou v duchu legendární série. Původně měl mít film premiéru v dubnu, ale Vánoce v dohledu slibují větší tržby.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací