Rammstein in Amerika v multikině Premiere Cinemas v rámci cyklu Premiere Extra

premiere_cinemas_logo_red V pátek 13. zazní v multikině Premiere Cinemas hity kapely Rammstein.

Patříte k fanouškům kapely Rammstein? Tak to si nesmíte nechat ujít zážitek, který nabízí multikino Premiere Cinemas v rámci cyklu Premiere Extra. V pátek 13. ledna 2017 si budete moci vychutnat v pohodlných sedačkách koncertní show z Madison Square Garden. Projekce, která nabídne nejen 18 písní, ale i dokument mapující téměř celou historii této industriální kapely, odstartuje v 20:00 hodin.

Co: Speciální projekce Rammstein in Amerika – Premiere Extra

Kdy: 13. ledna 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse Rammstein in Amerika: rammstein-in-amerika_premiere_extra_plakat

Koncertní show z Madison Square Garden, během které Rammstein zahráli osmnáct písní, je podle zasvěcených jednou z nejlepších v celé jejich dosavadní kariéře.
To by ale nebyli Rammstein, aby na komplet s názvem Rammstein in Amerika zařadili pouze koncertní film. V případě obou formátů bude přiložen bonusový disk s téměř dvou a půl hodinovým exkluzivním materiálem. Jeho základ bude tvořit dokument Rammstein in Amerika, který dal do kupy uznávaný rakouský režisér a producent Hannes Rossacher. Zmiňovaný dvouhodinový snímek mapuje téměř celou historii této industriální kapely, a kromě doposud nikdy nezveřejněných rozhovorů a záběrů z koncertů i zákulisí, se dočkáme i soukromého vizuálního materiálu, kterým přispěli i samotní členové kapely.
V rámci dokumentu dostali ale prostor i jiní hudebníci, kteří se na adresu kapely (někdy i úplně poprvé) otevřeně vyjadřují.
Dalším bonusem bude dvacetiminutový dokument mapující natáčení poslední řadové desky Liebe Ist Für Alle Da, které probíhalo v listopadu a prosinci 2008 v Kalifornii. Ten je výjimečný hlavně v tom, že jej natočil jeden z členů kapely – kytarista Paul Landers.
Komplet Rammstein in Amerika není pouhým koncertním záznamem s několika bonusy, který by patřil pouze do sbírky skalních fanoušků, jde o nejkompaktnější záznam z turné k poslednímu studiovému albu, který navíc doplňuje doposud nejrozsáhlejší dokument o této německé kapele…

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací