Kynychová, Kutheil, Smatanová, Kavalčík a další si na premiéře filmu Divoké vlny 2 zasurfovali

divoke_vlny_2_plakatTučňák Cody vehnal do vln známé osobnosti.

 

Slavnostní premiéry filmů nemusí být pouze o stylových róbách a červených kobercích. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili hosté slavnostní projekce animáku Divoké vlny 2. Tučňák Cody sice dorazil ve fraku (však taky neměl na výběr), ale samozřejmě si s sebou nezapomněl vzít svoje oblíbené surfařské prkno. VIP návštěvníci si tak po vzoru animovaných hrdinů mohli vyzkoušet, jaké to je prohánět se na „mořských“ vlnách.

Neopren si s chutí i drobnými obavami oblékli Michal Kavalčík se synem, Petr Kutheil s partnerkou, vicemiss České republiky 2009 Lucie Smatanová, instruktorka a cvičitelka Hanka Kynychová a další odvážlivci. Po krátkém školení odvážná parta zamávala, zapózovala s plyšovým maskotem a vydala se vstříc řádění na umělých vlnách. A nutno podotknout, že jim to šlo skvěle, a i přes drobné pády si všichni vodní aktivitu užili na výbornou.

Po dovádění ve vodě si všichni přítomní mohli vychutnat zbrusu nové dobrodružství tučňáka Codyho, animovaný film Divoké vlny 2. Mezi diváky zasedli nejen nadšení sportovci, ale i Štěpánka Duchková se syny, Markéta Hrubešová a Linda Finková s dcerami, Petr Jákl st. s vnoučaty a další.

Jak to na adrenalinem okořeněné slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu či krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací