Slavnostní premiéra Psího poslání se neobešla bez dovádění s pískacími hračkami a psích diváků

psi_poslani_plakatManželé Křížovi, Gavriely či Brousek zhlédli dojemný snímek o psím přátelství.

Švédský režisér Lasse Hallström, který se může pochlubit i třemi nominacemi na ocenění Oscar (Pravidla moštárny, Můj život jako pes), natočil rodinné fantasy Psí poslání na motivy knihy W. Bruce Camerona. Film plný čtyřnohých chlupatých kamarádů, kteří stojí svým páníčkům věrně po boku právě vstoupil do našich kin. A slavnostní premiéra se neobešla nejen bez milovníků psů a dovádění s pískacími hračkami, ale samozřejmě ani bez psích zástupců.

Seznámit se s osudem opravdu věrného psa přišel do kina Ondřej Brousek, Martina Gavriely s dětmi či manželé Honza a Marie Křížovi, kteří nezapřou hravou duší a vyřádili se s gumovými psími hračkami ve foyer kina. Přišli také dva hosté, které na plátně sice neuvidíme, ale uslyšíme, a to dabéři Radek Kuchař a Matěj Havelka. Z Helppes – Centrum výcviku psů pro postižené dorazila i cvičitelka se svým čtyřnohým svěřencem, který trpělivě pózoval před objektivy fotoaparátů a bezesporu se těšil, až se v kině podívá na své kolegy.

Jak to na slavnostní premiéře Psího poslání vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací