Slavnostní premiéru Miluji tě modře zdobil proskočený obraz od Van Brenkelena

miluji_te_modre_plakatNa projekci do Prahy přiletěla i držitelka Oscara Markéta Irglová.

Scénárista Jaroslav Papoušek, autor a režisér filmů o rodině Homolkových, se více jak dvacet let po své smrti dočkal zfilmování svého scénáře k romantické komedii „Jedním slovem tě miluji modře“. Zaprášeného díla se chopil režisér Miloslav Šmídmajer (Probudím se včera, Peklo s princeznou). Převedl ho do dnešní moderní doby a pustil se do natáčení snímku Miluji tě modře v malebných uličkách, nádvořích a galeriích.

Ústřední zamilovanou dvojici ztvárnili herec Václav Jílek (Muži v naději, Donšajni) a půvabná „ohněm políbená“ talentovaná herečka Denisa Nesvačilová, kterou jsme mohli nedávno vidět v posledním dílu slavné série Jak básníci čekají na zázrak. Oba herci se drželi dress codu, a na slavnostní premiéru v multikině CineStar Anděl dorazili oděni do modré. I ostatní členové bohaté delegace, jako byl Vladimír Kratina, Miroslav Táborský či Zdeněk Žák, se snažili a doplnili svůj outfit modrým akcentem, sakem, košilí, kravatou a podobně. Otázku barevného ladění s názvem filmu nepodcenila ani držitelka Oscara a autorka hudby Markéta Irglová, která dokonce zasedla za klavír a všem přítomným hostům zazpívala.

Pozornosti neunikl ani velkoformátový obraz od Van Brenkelena, který ve filmu nebyl propíchnut či polit kyselinou, jako v ostatních slušných galeriích, ale rovnou proskočen.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací