Dětské předpremiérové projekce animáku LEGO® Batman film v Premiere Cinemas a dalších multikinech

cinema_city_cinestar_gac_pcTento víkend si budeme hrát se stavebnictví LEGO.

Temný drsný hrdina, který pracuje výhradně v černé nebo hodně tmavě šedé se vrací do kin, a tentokrát v akčním animáku LEGO® Batman film. Není proto divu, že se multikina rozhodla nabídnout dětem i dospělým celou řadu předpremiérových projekcí. Premiere Cinemas film promítne v rámci Pohádkové neděle s tombolou, dárečky a doprovodným programem. Během akce se tu bude navíc i pomáhat, a to díky společnosti ASEKOL, která zde bude sbírat staré mobily k recyklaci do svého Mobilmatu. Za svoji ochotu samozřejmě budete náležitě odměněni. Od Premiere Cinemas dostanete 1+1 vstupenku zdarma a dvojnásobný počet kupónů do pohádkové tomboly. Zábavu i mimo kinosál nabídne i CineStar. Ze dvou nedělních projekcí budeme moci vybírat v Golden Apple Cinema. Multikino Cinema City a sály IMAX a 4DX nás pro změnu zvou na dvoudenní jízdu.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu LEGO® Batman film

Kdy: 5. února 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas


Co: Víkendové předpremiérové projekce filmu LEGO® Batman film

Kdy: 4. – 5. února 2017

Kde: Cinema City ČR + IMAX, 4DX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City lego_batman_film_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu LEGO® Batman film

Kdy: 5. února 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu LEGO® Batman film

Kdy: 5. února 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC lego_batman_film_gac

Synopse filmu LEGO® Batman film: lego_batman_film_plakat V neotřele odlehčeném duchu, díky kterému se film „LEGO® příběh“ stal celosvětovým fenoménem, se dočkal vlastního filmového dobrodružství přirozený vůdce celého ansámblu – LEGO Batman. Ale v Gothamu se chystají velké změny, a pokud chce zabránit tomu, aby moc ve městě převzal Joker, který nemá za lubem nic dobrého, Batman bude možná nucen přehodnotit svůj pohled na svou dosud fungující jednočlennou skupinu občanské bdělosti a sebeobrany a snažit se spolupracovat i s ostatním a možná, ale opravdu jen možná, naučit se trochu uvolnit a získat nadhled.

Hrají: Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Ralph Fiennes, Rosario Dawson, Mariah Carey, Jenny Slate

Režie: Chris McKay

Premiera v ČR: 9. 2. 2017 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací