Slavnostní premiéru LEGO® Batman film měli pevně v rukou Joker a Harley Quinn

V kinech se začalo stavět ve velkém superhrdinském stylu.

Věděli jste, že Batman miluje převlékací party a romantické filmy? Pokud se chcete tomuto temnému hrdinovi dostat pod kůži i do soukromí, nejsnadnější cestou je zahlédnout LEGO Batman film, který právě vstoupil do našich kin.

Samozřejmě, co by to ale bylo za hrdinu, kdyby nemusel neustále potírat zločin a vypořádávat se s padouchy všeho věku, pohlaví i živočišného druhu. V podobném duchu se nesla i slavnostní premiéra animovaného dobrodružství v multikine CineStar Anděl. Nejvíce pozornosti na sebe strhl extrovertní Joker se svou parťačkou Harley Quinn, kteří do pozoru postavili nejen přítomné děti, ale i VIP hosty speciálního promítání.

A kdo se této svérázné dvojice nebál? Do kina vyrazila například Hanka Kynychová, Vlasta Korec, Linda Finkova, Jan Maxián, Kateřina Kristelová, Michal Dvořák či Štěpánka Duchková, která podlehla padouchovi ve fialovém obleku a nechala si od něho nasadit i zlověstný úsměv.

Jak to na superhrdinské i superpadoušské premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací