Zimní Pohádková neděle s projekcí animáku Čapí dobrodružství v Premiere Cinemas Olomouc

premiere_cinemas_logo_redI navzdory zimě přiletí do Premiere Cinemas v Olomouci čáp Junior.

 

Víte, jak to vlastně chodí s dětmi? Kde se berou? A jak se dostanou ke svým rodičům? Odpověď na všechny tyto otázky nám nabízí multikino Premiere Cinemas v Olomoci, kde se 12. února 2017 koná promítání animáku Čapí dobrodružství v rámci cyklu Pohádková neděle. Rodiče bezesporu potěší snížené vstupné a kluky a holky dárečky a tombola o pohádkové ceny.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Čapí dobrodružství

Kdy: 12. února 2017

Za kolik: snížené vstupné

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Čapí dobrodružství:capi_dobrodruzstvi_2016_plakat

Čápi nosí děti… nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání.

Režie: Doug Sweetland, Nicholas Stoller

Premiera v ČR: 22. 9. 2016 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací