Slavnostní premiéra filmu Pes Ro(c)ku se hemžila hudebně zaměřenými hosty

Přišla i slavná gospelová zpěvačka či muzikant a člen bývalé skupiny Nightwork.

Štěně Bodi se ve čtvrtek vydalo na svoji cestu za slávou a splněným snem. Hlídač ovcí na Sněžné hoře se totiž touží stát kytaristou v rockové kapele. Animované dobrodružství Pes Ro(c)ku zaujme nejen svým povzbudivým poselstvím, ale i českým zněním. Do studia za mikrofon usedl například Ondřej Gregor Brzobohatý, Ondřej Hejma či Laďa Kerndl s dcerou Terezou Kerndlovou, která zavzpomínala nejen na své hudební, ale i dabingové začátky.

V podobně hudebním duchu se nesla i slavnostní premiéra v pražském multikině Cinema City na Novém Smíchově. Přišli zpěvačka Sabina Křováková, zpěvák Petr Kutheil, muzikant a člen bývalé skupiny Nightwork Jan Maxián, operní diva Pavlína Sénič, gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi, hvězda New Element a muzikálu Romeo a Julie Vojta Drahokoupil, herečka Vendula Křížová nebo herec, moderátor a dabér Zdeněk Mahdal. Samozřejmě nechyběl ani hlavní hrdina, a to v plyšové podobě se kterým se všichni hosté speciální projekce mohli vyfotografovat.

 

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací