Na Prima Comedy Central se vrací stand-up show Comedy Club

Moderátor Tomáš Jeřábek opět pozve na podium Lukáše Pavláska, Tomáše Plhoně, Tomáše Měcháčka, Petra Vydru, Miloše Knora další komiky.

Stand-up show Comedy Club vstoupí v pondělí 6. března 2017 do své druhé sezóny. Premiérový díl nám Prima Comedy Central naservíruje ve 22:00. A začne se opravdu zostra. Ušetřeny nebudou ani nejpohádkovější svátky roku. Lukáš Pavlásek se totiž vrátí k atmosféře Vánoc a s ďábelskou nevinností sobě vlastní nemilosrdně odhalí vánoční podvody a rozmetá romantické představy o této části roku. Pokud dáváte přednost zábavě s pikantnějším podtextem, určitě si nenechte ujít vystoupení Zbyňka Vičare, který nabídne všem nezadaným praktické rady a odzkoušené balící techniky.

Na přetres se ale dostane mnoho dalších témat, ušetření nebudou muži, ženy a samozřejmě ani politici. Před českými stand-up komiky se neschová nikdo. Na pódium před mikrofon a pod světlo bodového reflektoru se postaví i naši slovenští sousedé. Každý díl nám přinese čtyři vtipná vystoupení uvedena moderátorem Tomášem Jeřábkem a podkreslena hudebním doprovodem Petra Wajsara.

 

Jak to vypadalo na natáčení stand-up show Comedy Club, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací